Колкото и да е било ,стоково ли е няма никакъв шанс...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто гт Т3-Т4 Турбо с купе 2.0 Турбо
Collapse
X
-
Сега че Типото е 4х4 е вярно,обаче ако си мислите че е много леко, много се лъжете.По данни от другите хора на пистата ТТ-то е 1.8 Т 4х4,като базово е 220коня,т.е. с най-надутия матор,като е и чипосано и е около 250 коня.Пича е бил много изненадан в първата гонка как Типока го е настигнал и изпреварил преди края и то със сериозна скорост.След втората гонка даже му и отвориха капака на ТТ-то,сигур са мислили че са му избягали магаретата някъде,па то толкоз си можеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
я, тука имало тема дето въобще не съм я бил видял :D Относно гонката с ТТ-то, собственика му се оказа истински спортсмен.След втората дръпка ме поздрави и вече говорихме коя кола как е подготвяна и това, че попадат в различни категории А относно стартовете, на втория за да щадя съединителя тръгнах от средни обороти и колата "падна по очи" и докато надуе бях с 10-тина метра назад че се наложи да дам повечко газ за да поведа.За това се получи и голямата разлика с около 30км/ч при изпреварването на ТТ-то.иначе за Пунтото с Т3/4 турбото, само хубави драг-сликове ще му покажат качествата на 400мС нормални гуми и това голямо турбо нещата се развиват доста експлозивно и е много невъзможно да се контролира с газта така че да не губи сцепление.
Коментар
-
Re: аа
niko_boev написа:Тва Купе не е 20в а 16в ТУРБО.Ако замериш с СТОК Купе 20в турбо ще те отупа и то с доста.
Коментар
-
aleksi1209 написа:niko_boev написа:Тва Купе не е 20в а 16в ТУРБО.Ако замериш с СТОК Купе 20в турбо ще те отупа и то с доста.
Коментар
-
aleksi1209 написа:niko_boev написа:Тва Купе не е 20в а 16в ТУРБО.Ако замериш с СТОК Купе 20в турбо ще те отупа и то с доста.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
2000 20v turbo написа:aleksi1209 написа:niko_boev написа:Тва Купе не е 20в а 16в ТУРБО.Ако замериш с СТОК Купе 20в турбо ще те отупа и то с доста.
Коментар
-
Ти приятелю си интересна партия Да тръгваш не можеш, да спираш не можеш пък се пускаме по отсечки...... Ако е така, както казваш значи би трябвало да не си доволен от резултата, пък си пуснал тема.......Аз също често пъти бъркам с десния крак на 1-ва и 2-ра и чак на 3-та се разделяме "момчетата от мъжете", ама при това положение не бих пуснал тема с такъв нереален и то в полза на противника резултат А бе с две думи "Има нещо гнило в Дания.." Ама победата си е победа - бил си! Късно си тръгнал, рано си спрял, ама си отпред - факт Само че не ми се вярва ако тръгнеш и спреш нормално да е кой знае колко по-различен резултата. И тъй като гледам сигурно ще прочете някой колега с "Купе" турбо темата и щи даде право на реванш - става дума да си тръгнеш нормално да си спреш нормално......Иначе нищо лично - просто коментарТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
пунто-купе
знам за купе 20 20в турбо на 400м. финишира за 15с. Fiat Coupé 20v T Bv5 220 ch. ,а за пунто 15.9 с. Fiat Punto GT 136 ch.,но все пак вие казвате за пунто около 250к.с. тогава няма да е за 15.9с. а ще е според мен около 14.8-15 сек. това ще е много добър двубой м/у двата автомобилавсе пак много голямо значение има задволанното устройство и пак си мисля че пунтото ще е отзад,но това е мое мнение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар