Този мотор, за който колегата говори е 2.5 ТД
Преди да си купя Марейката карах този мотор на купе от 155-заводско така! Алфата беше уникат светло-сива кожа, ел стъкла, огледала, седалки подгряване на седалките климатроници.... все! Каквото съм му причинил на автомобила - /една нафтова печка все пак/ много от хората тук няма да причинят на колите си до края на живота си! Тази АЛфа карах 6 години и над 120 000 км. и съм сменил 3 водни помпи за все бога! Този мотор с четирите отделни глави го слагат Ровър на големите си модели/да не забравяме, че англичаните са маниаци на тема качество/ от около 91 до 97-8 год - не знам точно, слагат го Крайслер на вановете си , слагат го Чероки на джиповете си /американците са прагматици - факт/, Исузу има джип пак с този мотор.... Защо ли другите производители го слагат този мотор на неслучайните си модели
Вижте ,че Алфата на колегата е на над 500 000
километра! Дайте малко по-лекинко де
то сектанти, сектанти, ама пък чак нищо друго да не съществува освен мотора на Седичи и на Ланча турбо
И Иванко в пистовия шампионат за туриситически автомобили Алфа 155 и 156 пак с фиатови мотори ли участват
, щото до преди две години бяха безспорни фаворити там май, наред с БМВ, Хонда, Сеат, Крайслер.... / Фиат и Ланча нямаше де
/

Коментар