Благодарности на всички присъствали на срещата.Снимките са в галерията.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Joro написа:Супер са станали снимките. Мислех си че няма да може да се свлят от фотоапарата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_32. Изтървах ли нещо интересно след като си тръгнах? Някой от алфа форума позакъснял не се ли вясна?
Коментар
-
krasio_79bs написа:Единствения позакъснял беше Симеон.Тъкмо дойде и на 10 минута се изнесахме,даже и не можа да си поръча мечтаната ракия.la squadra azzurra написа:Аз се радвам, че и една Ланча се появи най-накрая! Иначе атмосферата става все по-приятна
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Аз се радвам, че и една Ланча се появи най-накрая! Иначе атмосферата става все по-приятна
Коментар
-
ShadowMaster написа:Жоре , абе верно аз на теб ти нямам телефона ... земи ми го драсни на ЛС или на скайп .... абе ракия не пих, то с толкова несериозници ... мани мани .... ама после рома с колата ми влезе маааа ... :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:la squadra azzurra написа:Аз се радвам, че и една Ланча се появи най-накрая! Иначе атмосферата става все по-приятнаEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:krasio_79bs написа:la squadra azzurra написа:Аз се радвам, че и една Ланча се появи най-накрая! Иначе атмосферата става все по-приятна
Коментар
-
ShadowMaster написа:Жоре , абе верно аз на теб ти нямам телефона ... земи ми го драсни на ЛС или на скайп .... абе ракия не пих, то с толкова несериозници ... мани мани .... ама после рома с колата ми влезе маааа ... :DAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар