Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здр

много готини снимки Краси браво :P

Коментар

Здравейте колеги! Много добра среща сте си спретнали на Уест-а. Гледам че,и колегата popara_801 ви е гостувал Айде и аз ще гледам да ви навестя някой път, както доброто старо време
      Прикачени файлове
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Joro написа:
        Ебаси жилото. Взех го има няма 2 месеца от александър ауто, пък да не говорим за изминати километри, като се има в пред вид че я карам само събота и неделя. Благодарности на Тяната че ме дотътри до нас.
        Адаш,на старото уно скъсах 2 жила за 10 дена от алексанъратовските.Ментаци продават,но и аз след това взех от морга и реших проблема. Тези жила са голям стрес извън града за това и в служебния бус се мята едно такова резерва под седалката.......
        ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

здр

V.Vencislavov написа:
          Здравейте колеги! Много добра среща сте си спретнали на Уест-а. Гледам че,и колегата popara_801 ви е гостувал Айде и аз ще гледам да ви навестя някой път, както доброто старо време
          Това Браво е на един авер,а ти откъде взе тая снимка тя е доста старичка маи

Коментар

Тази снимка е преди три години,идвал съм няколко пъти тогава на срещите ви.
            Clube do Marea!

Коментар

ей защо един пат като дойда няма толкова мн хора и коли Стояне стига лежа под тая кола бе човек Ей пичове хареса ми стикера на Пунтото от де мога да се здобия с такав?
              Fiat Tipo 1.6

Коментар

кой стикер по точно ? аи във всяко рекламно студио правят
                Punto Mk2 1.2I Sx

Коментар

те правят ама нали трябва да имам размери ?
                  Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                    Отиваш с кола на която има стикер и те ще си свалят размера.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Italian написа:
                      тук в Сливен няма кола с стикер дори и от старото ми типо го свалиха
                      Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                        popara801 написа:
                        Italian написа:
                        тук в Сливен няма кола с стикер дори и от старото ми типо го свалиха
                        Колега пробваи да попиташ в темата за Сливен пък може и да има някои да ти подари и стикер а относно да няма кола с стикер ще има да взимаш!!!
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

пиши на янислав той мисля че имаше файл със стикера и размери към него аи стикера си го правиш с какъвто ти си искаш размер само ти трябва файла
                          Punto Mk2 1.2I Sx

Коментар

V.Vencislavov написа:
                            Това зад бялото браво е старото ми пунто, черното купе е на Симеон, снимката май е доооооста стара :D

Коментар

Синьото пунто е на колегата kiler-4o. Ще гледам някой път да ви посетя отново
                              Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                                Синьото пунто е на колегата kiler-4o. Ще гледам някой път да ви посетя отново
                                Да това е Килърчо, а колегата Пенчев идваше вече със Стилото.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X