Здравейте колеги! Много добра среща сте си спретнали на Уест-а. Гледам че,и колегата popara_801 ви е гостувал Айде и аз ще гледам да ви навестя някой път, както доброто старо време
Ебаси жилото. Взех го има няма 2 месеца от александър ауто, пък да не говорим за изминати километри, като се има в пред вид че я карам само събота и неделя. Благодарности на Тяната че ме дотътри до нас.
Адаш,на старото уно скъсах 2 жила за 10 дена от алексанъратовските.Ментаци продават,но и аз след това взех от морга и реших проблема. Тези жила са голям стрес извън града за това и в служебния бус се мята едно такова резерва под седалката.......
ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.
Здравейте колеги! Много добра среща сте си спретнали на Уест-а. Гледам че,и колегата popara_801 ви е гостувал Айде и аз ще гледам да ви навестя някой път, както доброто старо време
Това Браво е на един авер,а ти откъде взе тая снимка тя е доста старичка маи
ей защо един пат като дойда няма толкова мн хора и коли Стояне стига лежа под тая кола бе човек Ей пичове хареса ми стикера на Пунтото от де мога да се здобия с такав?
Това зад бялото браво е старото ми пунто, черното купе е на Симеон, снимката май е доооооста стара :D
Коментар