Тази неделя като гледам няма да има нищо, така че предлагам следващите почивни дни да направи среща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Бургас.ЧАС 16:00 паркинга пред х-л.Авеню
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bavareca написа:не е само студа колега!аз например останах без книжка и даже не сам си платил ГО та дори и да искам неможе никой да ме докараEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
la squadra azzurra написа:z_sutrov написа:Колеги да питам: някой от Бургас мисли ли попринцип да ходи на срещата в Батак.
Коментар
-
la squadra azzurra написа:То това за двата фиата е ясно, ми дайте да измислим нещо по въпроса и да се събираме повечко...
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Не че имам нещо против колегите с Алфите, но ако направим среща на фиатите от Фиат Форума, няма ли да е по-задушевна атмосферата Все пак от Алфа Форума не познавам никой по ник...Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
kiler_4o написа:la squadra azzurra написа:То това за двата фиата е ясно, ми дайте да измислим нещо по въпроса и да се събираме повечко...
Коментар
-
Immortal написа:la squadra azzurra написа:z_sutrov написа:Колеги да питам: някой от Бургас мисли ли попринцип да ходи на срещата в Батак.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар