Специално обръщение към най големия рацер 5976:Бързото Браво утре няма да може да дойде щото собственика му вече е без книжка.Ако жената ме закара на пистата - хубаво ама иначе няма да я бъде.2 месеца съм пешеходец!А и утре съм планувал подмяна на някой чаркове по бързия хафтомобил.
Горе долу тази седмица беше доволна на Калояново,имаше доволни дръпки.......абе общо зето си беше перфектно само където беше супер студено и сега съм на антибиотици! Сега ще чакаме Тано да качи някоя друга снимчица,а и колегата РВ 5976 ВС беше фотограф тази седмица!
Горе долу тази седмица беше доволна на Калояново,имаше доволни дръпки.......абе общо зето си беше перфектно само където беше супер студено и сега съм на антибиотици! Сега ще чакаме Тано да качи някоя друга снимчица,а и колегата РВ 5976 ВС беше фотограф тази седмица!
Много студ!Аз имам няколко клипчета ама ще видя довечера да ги кача някъде П.П. Поздравявам всички момченца с тая песен http://www.vbox7.com/play:e7694e21 да сте живи и здрави и прави и КУРАВИ....
Абе sUkI от тези клипчета дето ми даде не видях победа бре Поне сте се позабавлявали В неделя не успях да дойда поради 2 причини:1 немам книжка вече и 2-ро едната обтяжна ролка предаде бого дух и сега търся да закупя нова и да си я сменя (в магазина е 154 кинта ) Някой ако има под ръка авер който да продава ролки да ми пише.Колата върви , смазал съм ролката но е много наложително да я сменя!Изчаквам известно време и ща не ща ще давам 150 лева.Идеята е че търсим евтино и хубаво нали сме в България!
Коментар