може да намина някой ден и аз..въпреки че доста съм зает са работа напоследък..пък и се дублира със една фото-сбирка пак по същото време и час.. но пък инциативата е готина....и си струва да се обмени инфо...итн..
Тая седмица нали пак ще се събираме там ?? аре тоя път да сме поне двойно
за сега двамата само май следим темата за утре(сряда).. пък и аз не знам дали ще съм фри, но ще се опитам да се измъкна за малко аз не съм имал път към това място , но пък картата качена от админа Митко - обяснява всичко... казват че имало и хубави пици там в това Итали
Тая седмица нали пак ще се събираме там ?? аре тоя път да сме поне двойно
за сега двамата само май следим темата за утре(сряда).. пък и аз не знам дали ще съм фри, но ще се опитам да се измъкна за малко аз не съм имал път към това място , но пък картата качена от админа Митко - обяснява всичко... казват че имало и хубави пици там в това Итали
Не сме ги опитвали пиците ама не пречи да ги пробваме. Предната сряда се събрахме и без много да сме писали по темата.
Утре първи в Итали трябва да е Gad3n, защото миналия път беше "възпрепятстван" и дойде много за малко :D . Ицка, да знаеш че за утре имаш навит будилник
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
И аз съм на работа чак до 21 часа и няма да мога да доида така е в двете сряди от месеца, ще се опитам да кръшна за около 30 мин но не обещавам ще успея ли
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Е, аз щото бях с най-големия мерак и сега бърша сълзи и сополи на работното място още. Както се казва: "Почвайте без мен!". То не че някой ще ме търси... Другата седмица живот и здраве, ако пак не се наложи инцидентно/перманентно да остана . Е, поне бях на пикника... Хахаха Добре си изкарах там да знаете.
Коментар