Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Неделя, Traffic, 15.00

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vaskoni_1980 написа:
    А някой няма ли да покани колегите от Казанлък да дойдат или им е много далече Сливен ??? и още нещо ако случайно съм без кола някой трябва да ме вземе за спътник до Сливен че много ми се ходи все пак там съм си изкарал 3 години Студентски живот
    Ами аз съм им писал.Ако иска някой от тях може да дойде.Знаят кога и къде,ама като гледам темата им явно няма да има тяхно присъствие.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      vaskoni_1980 написа:
      А някой няма ли да покани колегите от Казанлък да дойдат или им е много далече Сливен ??? и още нещо ако случайно съм без кола някой трябва да ме вземе за спътник до Сливен че много ми се ходи все пак там съм си изкарал 3 години Студентски живот
      Ами аз съм им писал.Ако иска някой от тях може да дойде.Знаят кога и къде,ама като гледам темата им явно няма да има тяхно присъствие.
      може по домовете да ходим да ги събираме

Коментар

Колеги,как върви подготовката за срещата? Има ли агитации?
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
          Кой да агитираме бабите по пътя ако им кажа по може да се навият.
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

V.Vencislavov написа:
            само владо навихме до сега

Коментар

strajaro написа:
              V.Vencislavov написа:
              Абе и за него не е сигурно ама ще гледам да го натоваря без да разбере.Ей дано да не ми прочете поста.
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                strajaro написа:
                V.Vencislavov написа:
                Абе и за него не е сигурно ама ще гледам да го натоваря без да разбере.Ей дано да не ми прочете поста.
                той на работа докато се върне и сме на нова страницаа колко сигурни има

Коментар

Митак оставяй си колата паркирана на зад да може да и се виждат лепенките дано някой се заинтересува и ако може да е на все на паркинга
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    Митак оставяй си колата паркирана на зад да може да и се виждат лепенките дано някой се заинтересува и ако може да е на все на паркинга
                    Как назад бе мен обокновенно я спирам правилно,ама понякога я спирам и като хората.Не знам кое вече е правилно паркиране.Едно време ни учиха да паркираме на заден ход,за да може при потегляне да тръгнеш напред,а всички спират напред и на една кола растояние от другата кола,за да заемат повече място или от неумение от къде да знам.Който иска да види се виждат стикерите,така че няма какво повече да направя. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ok ok
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Я сега разяснете ще ходите ли в Сливен или срещата си остава на трафика пак ?
                        А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Fresh написа:
                          И двете са вярни.В неделя в 8:30 тръгваме за Сливен от уширението пред СБА.В 10:00 имаме среща в Сливен с колегите от трите града пред Била-та.Евентуално ще ходим до Карандила,но за срещата ни в 15:00 ще сме на линия(евентуално).Последно който иска идва в Сливен,който иска не.Ако има желаещи да идват.Ако нямат транспорт ще ги вземем по колегиалност.Места в колите с които ще ходим има.Поздрави. :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                            Fresh написа:
                            И двете са вярни.В неделя в 8:30 тръгваме за Сливен от уширението пред СБА.В 10:00 имаме среща в Сливен с колегите от трите града пред Била-та.Евентуално ще ходим до Карандила,но за срещата ни в 15:00 ще сме на линия(евентуално).Последно който иска идва в Сливен,който иска не.Ако има желаещи да идват.Ако нямат транспорт ще ги вземем по колегиалност.Места в колите с които ще ходим има.Поздрави. :D
                            аз съм с 3-ма +мене 1 мога да взема

Коментар

strajaro написа:
                              V.Vencislavov написа:
                              за кво ве че аз незнам ако е за бира и уши става

Коментар

zigi написа:
                                strajaro написа:
                                V.Vencislavov написа:
                                за кво ве че аз незнам ако е за бира и уши става
                                ако вземеш ще има

Коментар

Working...
                                X