Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повече
Абе незнам ама не е ли по-удачно ти да дойдеш до мястото на феста щото всички търновци ще са на феста.А ние или който от нас е там ще се видим на място. :D
Сама няма да ме пуснат да ида на феста ..а и умряла работа-всеки ден съм на лекции..ама нищо, поне след 5 години ще имате надежден адвокат ..а за Венци, знам, че със сигурност няма да го навиете да дойде..ако не вярвате на жена му-питайте него
Ей, какво става, бе образии кои от вас ще ходят на феста, кои няма да ходят..за един вече знам със сигърност, че няма да иде ..ама, ако някой от вас се дигне от Зарата и не дойде до ВТ..направоо..не ви признавам повече
Абе незнам ама не е ли по-удачно ти да дойдеш до мястото на феста щото всички търновци ще са на феста.А ние или който от нас е там ще се видим на място. :D
Сама няма да ме пуснат да ида на феста ..а и умряла работа-всеки ден съм на лекции..ама нищо, поне след 5 години ще имате надежден адвокат ..а за Венци, знам, че със сигурност няма да го навиете да дойде..ако не вярвате на жена му-питайте него
ЕЕеееее много си лоша пусни го де молим ти се цяла Стара Загора че и целия Фиат Форум
ЕЕеееее много си лоша пусни го де молим ти се цяла Стара Загора че и целия Фиат Форум
Пускай го,че незнам като се видим.хахаха.Айде народе ще сме поне 10 коли.А трябва и да се съберем в колона с другите близки градове.След тази неделя трябва да им пишем.Някой да започва от сега да ги навива да минат през Ст. Загора. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Абе, мен вие за страшилище ли ме имате ..Венци да не би да съм го вързала...ако иска ще дойде, ако не иска няма да дойде..ама аз поне знам, че ще е ангажиран с други неща
Коментар