Дано се намерим . :D Все пак имам три дни на разположение и пеша да тръгна из градчето все ще ви намеря. Ще гледам къде има само автомобили Фиат на едно място . :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Дано се намерим . :D Все пак имам три дни на разположение и пеша да тръгна из градчето все ще ви намеря. Ще гледам къде има само автомобили Фиат на едно място . :D
Мястото се намира изключително лесно. Както се вижда и от картата - карате САМО направо, докато стигнете едно Т образно кръстовище. Там може наляво и надясно - завивате НА ЛЯВО и първата пресечка ПАК НА ЛЯВО. Тя е глуха. В края й ще видите много ФИАТи (надявам се). Къщата е отдясно.Телефонът на Васка вече го има.Моят номер го има в списъка с телефони - ето го пак 0878839615.
Е ,то вече при толкова много информация не би следвало да ходим чак до турската граница и да се връщаме обратно. Търсим:Китенхотел ДодоТраянка или Петкоул Чайка N7и много ,много Фияти и само едно ,две Стило :D :D :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Неееее - Хотел Додо е ориентира, че си стигнал т-образното кръстовище. Точно насреща ше го видиш. От там завиваш наляво и веднага следващата пряка пак вляво.
Я аз да попитам: след срещата някой от колегите от София пътуващи обратно в неделя дали ще има едно местенце до Сф? Ще си платя транспорта, просто не ми се пътува с автобуса.
Коментар