извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?
да заслужава си росивиж ги кви са мишки и се крият страх ги е да се обадят
Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
Васке,очевидно колегата си просеше отстраняването от форума и го постигна.Излишно е в темата за срещи в Стара Загора да се обсъжда правилно ли е не е ли!А относно коментарите от типа кой кого трябвало да защитава или групички от няколко човека,коментара е излишен!Всеки има право да си присъства по срещи и където той реши.А относно личният живот на всеки си е негов личен и това е.Не мисля,че Стражаро и Блонди имат право да обсъждат мая личен живот,както и да се месят в него,както и аз тяхната връзка!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
извинявам се не е по темата, но Страж заслужава ли си да те наказват заради някой, който не заслужава да го погледнеш и да му доставяш удоволствие така?Извинете ме,но да попитам *мишки* обида ли е,т.е. бана за какво е???1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. Модераторски екип на fiat-bg.org
Васке,очевидно колегата си просеше отстраняването от форума и го постигна.Излишно е в темата за срещи в Стара Загора да се обсъжда правилно ли е не е ли!А относно коментарите от типа кой кого трябвало да защитава или групички от няколко човека,коментара е излишен!Всеки има право да си присъства по срещи и където той реши.А относно личният живот на всеки си е негов личен и това е.Не мисля,че Стражаро и Блонди имат право да обсъждат мая личен живот,както и да се месят в него,както и аз тяхната връзка!
Както каза Емо.."Листопад" продължава Попаров не се бъркам на никого , но не очаквах точно от теб да коментираш връзките ми, особено след като не можеш да оправиш своите, малко късно научих какво е станало с теб, камо ли да се меся изобщо,съжалявам че са те издънили,но нямам нищо общо със случая.Ти ме доведе във форума и те уважавам достатъчно,затова каквото и да знам за теб не бих го казала там където не трябва и обратното.Дзън -групата винаги си е била една, не знаех, че има и групички. и то от няколко човека.На срещата в неделя бяхме няколко и теб те нямаше, не знам от коя група бяхме там, обаче сме от един форум.Предлагам да спрем да спамим в темата и да проявим малко уважение едни към други.Не искам да казвам неща, за които после може би ще съжалявам.
Коментар