Браво, браво :D .Виждам момчето от Тева с номер 1304 където миналият път се замисли дали да дойде на зала Миньор и си замина .Видях също и сивото Пунто.Другата Неделя съм на линия аз, защото ще съм 1-ва смяна .Иначе аз по-рано споменах да се събираме, защото както се вижда снимките стават гадни, но важното, е че сте се събрали .
Вчера бях за първи път на сбирка ,хареса ми научих нови неща за bravoto как да си го подобря ала бала и такам:P само че бяхме много малко хора. Надявам се другия път да се съберем малко повече когато има сбирка благодаря на vesobravo за стикерите и за картата
абе чак наточено не ама гледам г/д да има някакъв вид , а кво му е на твойто яко също ме изкефи :X то аз като отидох там първо на твойто се лепнах да го разглеждам абе въобще никое браво не е за подценяване всички сме перфектни
абе чак наточено не ама гледам г/д да има някакъв вид , а кво му е на твойто яко също ме изкефи :X то аз като отидох там първо на твойто се лепнах да го разглеждам абе въобще никое браво не е за подценяване всички сме перфектни
Ех колко си скромен :D.Тази Неделя дето идва аз ще съм на линия .
колеги, какво става? как ще се събираме? че гледам stormi се е наточил за среща, (а ако се приеме предложението да се събираме по редко) ще седи и ще се среща сам :D :D :D
Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
колеги, какво става? как ще се събираме? че гледам stormi се е наточил за среща, (а ако се приеме предложението да се събираме по редко) ще седи и ще се среща сам :D :D :D
:D Ти хубаво си взел карта 2GB карта ма ние немаме толко коли :D Предлижението за по-редки срещи беше прието,но ако мислите,че ще се съберем повече коли тая неделя аз съм навит за среща!!!
FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
Единствено в България "селянин" е обидна дума.
Стига бе хора.Взех още една карта 2GB :D.
значе да се готвиме за сериозна фотосесия :D :D :D
Коментар