Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново част 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

някой ако чете да звънне на Митака ,че си забравих тел в колата му и абе аз не съм сигурен че е там но някой да му звънне да му каже
    не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Irfan написа:
      някой ако чете да звънне на Митака ,че си забравих тел в колата му и абе аз не съм сигурен че е там но някой да му звънне да му каже
      Е то не е ли по-добре да звънне на твоя тел. някой звънна ли или да звъня?
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

звънях на Митака , ама не чува..
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

На Митко звънях в 16:20 и спеше, пък и явно не е имало среща

Коментар

всичко е ок снощи се чух с Митака телефона е намерен
            не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

Благодаря на всички които подпомогнаха за добрия ми сън!!! ще ви го върнаааа...

Коментар

сори батка стреаирас се

Коментар

Пичове, някой има ли малък кръгъл стикер на форума за външно лепене

Коментар

coolboby написа:
                    Колега, ще ти дам малък кръгъл стикер, стига да не ти е блъсната предницата
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                      coolboby написа:
                      Колега, ще ти дам малък кръгъл стикер, стига да не ти е блъсната предницата
                      Много си злопаметна Тайно в себе си се надявах да не си ми прочела поста Фейслифт съм дори Кога? Нали не ме каниш на среща

Коментар

вие се каните на среща но аз ще кажа кога ще е тази вечер 19ч на стадиона.На село съм,изморен съм такива да ги нямаме!

Коментар

:D

Коментар

чи зарибен съм кой друг ще идва?

Коментар

ами с ванката,добри и митака решихме че е рано 19ч че е жега и го оставихме за 21ч айде дано да сте се прибрали и да сте си починали от неделните занимания удома

Коментар

Дано успея да дойда.Надявам се колежката да е там, за да си взема стикера

Коментар

Working...
                                X