еи да му е*а мамата... най-накрая си запалих колата... сорри ама нямаше как да дойда...колата неискаша да запали.. чак сега запали... цял ден се мъча...
хахаха перфектната кола ! трудно пали ам смени свещите и ще се оправи бе Иване "праслан" и бравото палеше трудно ама след смяна на свещи пали лесно вече Ей несериозни има тая вечер бяхме само 11-12 човека несериозна работа ейй!!!
хахаха перфектната кола ! трудно пали ам смени свещите и ще се оправи бе Иване "праслан" и бравото палеше трудно ама след смяна на свещи пали лесно вече Ей несериозни има тая вечер бяхме само 11-12 човека несериозна работа ейй!!!
Много исках да дойда,но откак съм си в Долна и е трудно,40км са си отиване и връщане и когато няма пари не ми се прави подобен разход Егати като се замисля докъде ме докараха тия кретени 40 км да преценявам дали мога да си ги позволя или не...пфу егати държавата
Къде се намира това лъки стар кафе? От много време не съм обикалял из Търново и не го знам
като тръгнеш нагоре за гробищата , преди тях в дясно има пресечка , караш по нея 100-150 метра и ще видиш сервиза се намира вляво от пътя.има и табела пише . Лъки Стар... отпред едно такова като паркингче... евентуално ще познаеш колите ако ще се събираме там... боса да каже само
Коментар