При едно условие обаче - при първата чалга, гръцко, сръбско - паля колата и се прибирам и ме губите завинаги! Омръзна ми от чалга-фиат-сбирки. И тука си имаме такива и повече няма да бия толкова километри за нищо! Става ли?
Живкоооооооооооо не поставяй условия ами палИ и тръгвай. Знаеш, че ще ни е дискомфортно без теб!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Днес с колегата VesMil обсъдихме съвместно пътуване в събота сутринта.Ако не ни мине котка път - ще дойдем заедно с половинките. Не бързам засега да се записвам обаче, тъй като не е 100% сигурно. Всичко зависи от чичко-паричко, а при мен както знаете (а и при Веско), нищо не се знае до последния момент. Ще направя всички възможно да сме на лице.
От къде ще тръгвате?Защото и аз мисля да давам газ в събота сутринта.
Днес с колегата VesMil обсъдихме съвместно пътуване в събота сутринта.Ако не ни мине котка път - ще дойдем заедно с половинките. Не бързам засега да се записвам обаче, тъй като не е 100% сигурно. Всичко зависи от чичко-паричко, а при мен както знаете (а и при Веско), нищо не се знае до последния момент. Ще направя всички възможно да сме на лице.
От къде ще тръгвате?Защото и аз мисля да давам газ в събота сутринта.
Ами Аз съм от Стара Загора, мисля да тръгна по-рано в събота сутрин ,примерно към 6 часа ,минавам да ги вземам от Ямбол.
...Абе, в тия стаи баня има ли или ще си страдам от транспортната фобия докато не се оцопкам в морето?
Да има баня с тоалетна не са общи
Това е МНОГО добре, значи ще мога своевременно да си изкъпя фобията......ОБЯВА...Имам 2 (две) места в колата + малко ъгълче за багаж, ако някой между Варна и Китен желае транспорт - да се записва!
Днес с колегата VesMil обсъдихме съвместно пътуване в събота сутринта.Ами Аз съм от Стара Загора, мисля да тръгна по-рано в събота сутрин ,примерно към 6 часа ,минавам да ги вземам от Ямбол.
Изродииииии, мръснииииииииииииии!!!! Аз да се мъча по конкурси, а тия ше ми ходят по срещи, и то не къде да е, ами на моретооооооо, ауууууу.... Не ви ли е срам, бреееее?????Слънце да не видите, 2 дни само да вали дано!!!! Алкохолът в магазините да е свършил и мезетата да са мухлясали!!!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Изродииииии, мръснииииииииииииии!!!! Аз да се мъча по конкурси, а тия ше ми ходят по срещи, и то не къде да е, ами на моретооооооо, ауууууу.... Не ви ли е срам, бреееее?????Слънце да не видите, 2 дни само да вали дано!!!! Алкохолът в магазините да е свършил и мезетата да са мухлясали!!!
Коментар