А пропо - ко стана с прословутия клип? Дайте да го видим, бря!Пияндета, не пияндета, мен ни мъй срам!
Аз много,ама наистина много искам да го видя тоз клип !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Аз имам предложение ... пуснете го някъде и да имат право да го дърпат само хората, които пратя СМС на цена от 4 лв. без ДДС, които да отиват за форума :D Бая кешовица ши съ сбере май :D
Аз имам предложение ... пуснете го някъде и да имат право да го дърпат само хората, които пратя СМС на цена от 4 лв. без ДДС, които да отиват за форума :D Бая кешовица ши съ сбере май :D
А бой де ? Нашо село,наши хора.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Ама пидисе процентъ за мени, щот играя главна роля, как тъй ша пичелити на мой гъз...опа, исках да кажа гръб. Бъркам ги малко двата щата, че са близо един до друг...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ма-фи-я! Ма-фи-я! Върнете ни пари-те! Долуууу! У-у-у-у-! Върнети ми парити за членски внос!!!!Не искам да имам нищо повичи с вас!!! Маскари и измекяри!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар