Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от срещата в Ичера
Collapse
X
-
Meril
popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
Коментар
-
Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril
popara801 написа:Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
Коментар
-
Meril написа:popara801 написа:Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Meril
-
popara801 написа:Meril написа:popara801 написа:Meril написа:popara801 написа:Малеййй пак отрано сте ги зачесали тва компромати,тва сервитьорки много рано още бре.До другата среща обеща момичето,че ще ме чака и Аз кво да прая пак alone до тогава. :D
Коментар
-
Meril
popara801 написа:Meril написа:Ъъъъ...любов ли викаш?
Коментар
-
Meril
z_sutrov написа:Помни я от снимките. Иначе едва ли!!!!! А Митак за същата девойка и аз имах предвид. Дето стана по едно време и се разкарши и тя.
Коментар
-
popara801 написа:stenli написа:Тез момчета от оркестъра много рано избягаха и си изтърваха късмета - тамън мислех да вдигам мизата на двайсетачка Едно е сигурно, ако се появят повече от 2 фиата на едно място в Ичера ще са на линия.Fiat Tipo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар