Вах тоя принКУ ще ма излага т’ва как ги прави тея монтажи нз голямо майсторче
Да бе,всички така мислят ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Колеги виждам 4е отново сте биле оби4айните заподозрени Аз отсъствам поради здравословни при4ини Айде уто4нете дата за да отпразнуваме 1 година от срещите ни в Стара Загора,давайте предложения 4е няма време
Почерпката може да ми бъде предоставена на редовната регионална среща на фиат в неделя,на паркинга на Кафе "Трафик",където също се провежда и безплатна диагностикса на JTD мотори ! Безплатната диагностика ще трае още малко,така че побързайте и елате.П.П Сериозно говоря !
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Че ние тва много добре го знаеме.Аз никога не карам с такава висока скорост +31км/ч.Аре стига с тия ГТД-та,дайте малко бензин пауър.Глейте кво става тя нафтата им замръзна.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Имаше нови колеги,но за съжаление отивах на работа.А на 07.02.2010 ще има и нова колежка. На 40г.,женена, с приятел-отговарям предварително на обичаиния въпрос. Доскоро.........
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Имаше нови колеги,но за съжаление отивах на работа.А на 07.02.2010 ще има и нова колежка. На 40г.,женена, с приятел-отговарям предварително на обичаиния въпрос. Доскоро.........
Ами ще Ви очакваме с удоволствие.Да се надяваме и жената,която ми обеща да дойде през изминалата седмица,да успея да я навия и за тази седмица.Ще станат по-интересни срещите и по-разнообразни.А и ще чуем женски мнения за любимите ни италианки. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Замисляй се сериозно, мога да ти предложа Самсунг Омниа с поставки за кола, зарядно , хендсфрии ако искаш :D
Време за реклама.
браво на Вълко сега остава да не сме и снимани уи ще е супер аз както си летя изграда сигурно ще имаме по някой фотографБЛАГОДАРИМ ЗА ИНФОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар