Вие колежке, вчера в 18.49 бяхте засякана на 18,51 метра преди кръстовището на Ангел Кънчев и Княз Борис
аз колега те наблюдавах през прозореца на кафе "61" и като видях каква усмивка грейна на лицето ти и си викам...ето пак ми засече колата, че беше спряна точно пред теб в дясно :D имай в пред вид че вече много сериозно се оглеждам
Princo, Princo, не че нещо ама май и този уикенд ще си без книжка Нищо, да си каляваш нервите
Да им го ту*я на КАТ и целия личен състав ! (Без една яка мацка дето ме обслужи много добре.)
Тя и мен ме обслужи подобаващо като си сменях книжката,че ми изтече.Ама много накичена ве брат то едни синджири едни гривни мяза панаирджийска мечка.Инъче мноо секси брюнетка.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Princo, Princo, не че нещо ама май и този уикенд ще си без книжка Нищо, да си каляваш нервите
Да им го ту*я на КАТ и целия личен състав ! (Без една яка мацка дето ме обслужи много добре.)
Тя и мен ме обслужи подобаващо като си сменях книжката,че ми изтече.Ама много накичена ве брат то едни синджири едни гривни мяза панаирджийска мечка.Инъче мноо секси брюнетка.
Да бях до рибарския магазин да си взема разни работи , за жалост днеска цял ден съм по улиците и не засякох никой колега или колежка освен Емо на паркинг сервиза , и да се похвали
Коментар