Тянка ти си я удишил тая 1.6-ца бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
малко я е ограничил.... на 200км...
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 на първа 200
едвам 210 чукна днес мани мани
как бе ние бяхме с 210 като ни изпревари.... Абарт ми бил....у*ва глава....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Днес в 16.00 часа Пазарджиклий имат среща, ако има навити за разходка на кафе до Пазарджик, тръгването е в 15.30 от паркинга на Техномаркет Европа на Пазарджишко шосе !
Изказвам лично мнение : Мисля че темата е Чат срещите в ПЛОВДИВ а не в Пловдивска област . Като гледам всяка седмица се ходи на някъде, дайте да се съберем като хората , а не да се ходи всеки път на някъде
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Изказвам лично мнение : Мисля че темата е Чат срещите в ПЛОВДИВ а не в Пловдивска област . Като гледам всяка седмица се ходи на някъде, дайте да се съберем като хората , а не да се ходи всеки път на някъде
Колега да ти напомня само, че днес е събота и няма да "развалим " нашата среща като идем на Пазарджишката.И къде да пиша ако не тука, като искам да ида с други Пловдивски колеги, на Гости на Пазарджишките.П.П. никъде не сме ходили, само е ставало въпрос до сега, и то по "вина" на връщащите се от Национална Среща на Ичера
Много е готино времето за ръчни и тн. Даже и аз се понапинях малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 !
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар