Здравейте колего днес се събрахме доста повече коли отколкото миналата седмица.П.П. Молба към всички колеги-моля Ви започнете пак да пишете в "Чат за срещите в Пловдив" защота само 3-4 човека пускаме постове тук.
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Заради такива изпълнения хората не идват по срещите.И доста от сериозните колеги даже и не пишат. На сбирка на Фиат-форума сте снимали някаква немска кошница .Нямаше ли италиански коли?
Заради такива изпълнения хората не идват по срещите.И доста от сериозните колеги даже и не пишат. На сбирка на Фиат-форума сте снимали някаква немска кошница .Нямаше ли италиански коли?
Здравейте колего днес се събрахме доста повече коли отколкото миналата седмица.Ето и малко снимки (дано колегата който е на тях да няма нищо против, че ги побликувам)П.П. Молба към всички колеги-моля Ви започнете пак да пишете в "Чат за срещите в Пловдив" защота само 3-4 човека пускаме постове тук.
Като за втора среща- много ми хареса :D Ама пусто като ми е слаб РАМ-а - как да запомня толкова много имена наведнъж Ако срещите продължават в същата положителна посока, мисля и за напред да идвам.
Може ли да попитам какво се случва с колегите от предишната тема?Все пак сме Ви гостували и ако занапред го направим ще искаме да се видим с тях.Ако може не се правете,че всичко сега започва,защото никой не е първи.Винаги има предшественици и да се отнасяме с уважение към тях.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
колега PB3408CH нямам нищо против теб.чесно казано даже не ми пука кво правиш.но нещата които правиш мисля че не е там мястото . нищо лично. просто тва е времето в което човек е излезнал на малко спокоиствие и моабет с колеги от форума.а не да седи на тръни. извинявам се не искам да правя спам или да засягам някои. лично мнение. но помислете има и малки деца и много коли една грешка може да е фатална а никои не иска това . помислете.
fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
колега PB3408CH нямам нищо против теб.чесно казано даже не ми пука кво правиш.но нещата които правиш мисля че не е там мястото . нищо лично. просто тва е времето в което човек е излезнал на малко спокоиствие и моабет с колеги от форума.а не да седи на тръни. извинявам се не искам да правя спам или да засягам някои. лично мнение. но помислете има и малки деца и много коли една грешка може да е фатална а никои не иска това . помислете.
И аз се извинявам но за мен това не е никаква ФОРУМСКА СРЕЩА!!! Всеки се отделя на групички и си праи лафче!!! А от другите форуми се сабират всички в някое кафе или нещо от сорта и обсъждат теми. Не Красимир да ми пали гуми на Стадиона.... Аз лично ходих редовно на Тази Среща преди.... но нищо интересно не разбрах....за това и спрях!!! Излагах се тази седмица да отида и к’во? Още по-зле... Дайте да се стегнем и да праим Срещи като хората...........
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар