Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Fiat Bravo Club Plovdiv ще правим ли колона или поне Fiat Club Plovdiv....или ще сме мешена скара...
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Fiat Bravo Club Plovdiv ще правим ли колона или поне Fiat Club Plovdiv....или ще сме мешена скара...
мешена скара с бира
мислехме с бухи да напраиме лепенки с никовете по колите на фиат браво клуб пловдив.... ама маи нема да е...
мешена скара с бира
мислехме с бухи да напраиме лепенки с никовете по колите на фиат браво клуб пловдив.... ама маи нема да е...
вие друга работа нямате ли си
маи немаме... ши стани шукар би бате....
това за лепенки с никовете го бяхме говорели и преди с Airfan ама така и си остана, Racer GT ако правете брой ме и мен Знам къде живееш ще мина да си я взема...
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Колеги, какво ще кажете събота да тръгнем заедно за феста?Разбрахме се да се съберем от 8:00 на безниностанция "Лукойл" на "Цариградско шосе" (локалното платно след "Била"). Кафенца, мохабет...Тръгване 8:30!!!Нека направим отново една голяма колона от италианки
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар