На мене все още някой ми дължи 100 Евро за снимките,така че е възможно да долетя до тази коледна збирка.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Венета не ме пуска за Неделя, каза само Събота. В неделя обратно в Зарата. Иначе сумата по-горе се променя
А на 27ми, ще те пусне ли?Ако не , вземи я и нея.Идеятя ми е на 27.12 ,да си направим един коледно-новогодишен банкет[купон].Куверта ще е около 25лв,в който ще има, салата , безалкохолни,сухи мезета, скара в прилични количества и по малко алкохо 50-100гр. но пък не е проблем да си вкараме.Идеята ми е, на всеки да има по една комб. салата , и общо ,плата със сухи мезета и скара[пилешко и свинско].В ресторанта има DJ и не е проблем да се остане по докъсно.
Почвам го:1.Airfan+жената2.J T D3.2she4.staik5.Tqnkata + жената6.Zik7.Jimy8.PB 5976 BC9.marinstoНека бъдем сериозни!Всеки,който пише,че ще идва в ресторанта,правя Ъпдейт на поста!
Почвам го:1.Airfan+жената2.J T D3.2she4.staik5.Tqnkata + жената6.Zik7.Jimy8.PB 5976 BC9.marinstoНека бъдем сериозни!Всеки,който пише,че ще идва в ресторанта,правя Ъпдейт на поста!
Супер само кажете кога ще се събират парите за Куверта?
FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Батка пиши ме и мен....Все пак за пукница винаги сам на линия
Почвам го:1.Airfan+жената2.J T D3.2she4.staik5.Tqnkata + жената6.Zik7.Jimy8.PB 5976 BC9.marinsto10.getzkoНека бъдем сериозни!Всеки,който пише,че ще идва в ресторанта,правя Ъпдейт на поста!
Аз мисля около 20 часа.А за куверта, ще помислим как да го съберем.Може и на място ,но ще е кофти ,ако обявим ,че ще сме 40 пък идем 20.Аз съм в р-т"Шармант"всеки ден може и там да ги събираме.Всеки може да мине от там, ще е най- добре.Тел. ми е 0877544933 дори да не съм там, живея близо.Някой ако има някакви предпочитания относно храната може да ги сподели.
Коментар