Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Кви са тия СТЕЛТ-ове посред нощите? Направо е без коментар... Ако бензинджиите имат претенции- клиповете да снимат през деня Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Така и баба ще каже, че нейната кола е по-бърза ...на нощен драйв.
Кви са тия СТЕЛТ-ове посред нощите? Направо е без коментар... Ако бензинджиите имат претенции- клиповете да снимат през деня Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Така и баба ще каже, че нейната кола е по-бърза ...на нощен драйв.
а бе истината си е , че бравото му чупи кокалите на две точно....има поне 7-8 човека от форума , които могат да потвърдят...през деня през ноща направо си го издуха като спряло
В неделя съм в Русе.Има кръг от БШТА-Писта "Русе". Тянка,къде да ходим?Нали видя миналата неделя печката как изчезваше нагоре?
аз не съм разбрал,че се дърпаме бе колега,както си карах и един облак от пушаци и аз до като вида кво става....казвай другия път да знам...аз 170 за норма си ги потдържах не съм я настъпвал тя с тая скорост си е на 4000 и малко оборотадо 220 има още 4000 оборота(щот съм на газ)
Това Браво наистина вървеше доста ама доста! А въпросното Стилото да не ви бъде за мерило, тъй като има доста проблеми, според мен.
За съжаление го нема вече иначе не би отказал,но защо ли пак щеше да е същото....Има и друг човек които може да потвърди как 1.6 бие ЖТД,колите са различни от тези на клипчето.Стоков много бои ша яде,чак нема да може да носи толко....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар