Няколко пъти си признавам.Сега пак ще го кажа.На път за един Италфест карахме в колона,с около90км/ч.Аз бях зад теб и ти настъпа педала.Така.Мина в лявата лента,аз зад теб.Видя ,че ти стоя на задната броня и се дръпна в дясно,за да дадеш път.И те изпреварих.Това става вече при скорост 90-160км/ч.след това върнахме газта за да ни настигнат останалите колеги.И после каза,че си бил с още трима човека в колата и тежка музика.Което си беше така.Но много силното ХГТ не тръгна кой знае колко много.Моето Браво,колкото и да е помпено,едва ли беше повече от 120кс. А разхода на ХГТ и ЖТД при висока скорост няма смисъл да го коментираме.15/100 срещу 7/100. Ако искаш,мога да те пробвам и със Стилото. То върви мааалко повече.
Да ти пояся малко?Бяхме общо 5 човека Бравото беше АБСОЛЮТЕН СТОК!и да те светна ,че беше до около 190км и като спряхме думите ти бяха "тая кола мирише на сигменти" какво ще означава това? Ако искаш ще кажа на момчетата да напишат ситуацията в форума,няма проблем. A не ме ебе за разхода и то никак,ако ме притесняваше той щях да си сложа газ и щях да я карам кротко тъй,че с тия измислени разходи хиииииич неможете да ме заинтригувате,а като се върна живот и здраве от америка ще видим тези български самолети които се разкарват без да бъдат наказани из града
Още по-зле,щом до 190 съм те държал отзад. Верно,като спряхме така казах.Когато бях зад теб взе да вади от ауспуха едни кълбета с кофти цвят. Ок.Предлагам да спрем да се заяждаме.Жив и здрав,като се върнеш ще ги пробваме.И да загубя,няма страшно.
колеги да ви се похваля сложих на ОПЕЛА 15-ки 195/55 4-ри броя и бях до карлово миналия ден с 4-ри човека и по навигация на газ хвана 190 км ама нямам никакви амортисиори и започна да бяга от патя и варнах газта с този разработен двигател си ебало маиката и като искате да правите гонка хгт и жтд ме вклиучете и аз ватре да ви покажа какво можи една дарта кочина понеже не е важно какво имаш под капака а какво имаш в главата а при моита кочина няма нищо в главата :D :D :D :P :P
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Ако спечелиш-тогава страшно....Нищо лично ще стискаме палци бензинджиите да паднеш,че то после ще са едни приказки...Едно и също 10000000000 пъти.....
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
emzo А КОИ БЕШЕ ТИ ЧЕ НЕЩО МНОГО ПРИКАЗВАШ1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
Таа кога ше се провеждат гонките и разпънките, че нещо много сажди по кюнеца се събраха...да вземем едно бягане да направим на Калояново?!Его е и календара: http://www.dracon.bg/latest/index.ph...&id=3&Itemid=3 тази неделя има фриирайд!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Коментар