Ееее не се сдържа да ме издадеш че тва 1.4 12волта дига 160км/ч на газ по магистралата
съжалявам няма да се повтори :D
нещо което се каже на доста хора не е таина не се притесняваи...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
еи много бегачки бе . кви са тея кубатури .километри.аз си мислих че моита варвяла
са сетиш...не е ли италианско не думай
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вече 15"ки търсиш ли си?
ти си бил голем търговец бре....
какво става бре абе тази сутрин едно Стило JTD някво такова отзад с надпис фиат форум балгария се опита да се опана на стария опел ама маи нямаше куража да натиска на паветата на "Чайка" колега ако немаш кураж да натискаш по добре не натискаи
на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вече 15"ки търсиш ли си?
ти си бил голем търговец бре....
голем състезател е под 4000 оборота не пада аз мойта ако е карам така и ще й излезнат сигментите през ауспуха
Недей така знаем те как караш и как бърн-аут правиш и като си говоря сериозно си е сериозно 120-125км/ч си е 4000рпм, така карам така по магистралата... Съби аз за теб го правя, иначе за търговец неставам много...
Прикачени файлове
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар