ее да му ... пак забравих за срещата... не че ми беше малко натоврено в сряда, но точно тогава бях свободен Тази сряда съм на общо събрание на студентски съвет и сигурно ще приключим чак към 21-22 ч. ... Дано другия път успея да дойда...
ее да му ... пак забравих за срещата... не че ми беше малко натоврено в сряда, но точно тогава бях свободен Тази сряда съм на общо събрание на студентски съвет и сигурно ще приключим чак към 21-22 ч. ... Дано другия път успея да дойда...
Абе аз хронология не следя, ама другите викат, че все казваш, че ще дойдеш ... ай ... паживьом павидем ... или както се пише :D
ем то горе-долу така се получава, но наистина все забравям, а все имам време да дойда, не е като да съм зает точно по това време... единствено утре ще съм зает, но то няма да има среща... накрая ще си дам телефона на някого да ме подсети...
Почвам преброяването за срещата на 18.11.2009 (Сряда) 19ч. на обръщалото на 280 и 94 е Студентски град.Обичайните заподозрени :1. Аз2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо).....................................6. kiler4o Има още обичайни но не са потвърдили присъствие.Който ще идва да дописва списъка...
Ах и мен как са ме пропуснали....1. Аз2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6.BEX---GT7.iceflame.....................................8 . kiler4o p.s kiler_4o може да остави номер за връзка, за да бъде подсетен за предстоящата среща...
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Ах и мен как са ме пропуснали....1. Bachev2. Коцето3. Ичкина4. Герака5. Ливърпууул (Радо)6.BEX---GT7.iceflame.....................................8 . kiler4o p.s kiler_4o може да остави номер за връзка, за да бъде подсетен за предстоящата среща...
iceflame - Ти СМС-а ми днес за кафето не го ли получи бре ?
Коментар