Обобщение на първата Надежденска среща на Фиат - неизвинени на Цецо1 и venioid - колеги - следващия път трябва да се реванширате двойно (в кръга на шегата).На срещата бяхме: аз-karolev с мойта госпожица; kik73bg; Kuku и Sedmaka с неговата госпожица. На недошлите ще кажа - елате де колеги - хора не ядем П.П.: Само дето пропуснах да снимам за архива нашата скромна "колона".
Беше доста студено и имаме оправдание за липсата на снимков мат’рял, но като за начало шест човека и четири коли беше добре Тепърва, като се затопли времето, предполагам повече колеги ще се присъединят!П.П.От сега да кажа, че аз другата събота ще пропусна, защото съм в чужбина.
Venioid дойде, спря до пунтото на Kuku, огледа се , взе си едно кафе и му звънна телефона, което го накара да тръгне за Борово, където е и в момента .Другия път - повече.
Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Става нямам ништо против но дале ще има места за спиране.Сещам се за едно кафе 212 в шеста част там завива рейс 85 преди Т МАРКЕТ.Там има някаво паркингче за спиране.ПРЕЦЕНЕТЕ И КАКТО КАЖЕТЕ.
Относно Паста-та и 212 ще го уредя - не се безпокойте. Има паркинг от към страната на Релакс-а пред бл. 171, а от към Паста Каса ще уредим.Аз съм за Пастата. BEX---GT - няма как да го объркаш - голяма оранжева сграда, на самото Ломско, от лявата страна ти се пада като идваш от центара.
При мен стана нешто с колата.Почна да мени оборотите като я запала ги даржи на две хиляди оборота и постепенно ги сваля.Утре ще я погледнат да се види евентуално от каде може да идва този проблем.Ще видя дяли ще може да се оправи до Събота в което се надявам за да мога и аз да дойда.Чао за сега
Коментар