Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да си съберем фиатките в пазарджик където изберете вия

колеги предлвагам,тука да се уговорим тази събота да се си съберем фиатките,оставям на вас да решите където искате да съберем))става въпрос за пазаржик

Коментар

Re: да си съберем фиатките в пазарджик където изберете вия

emo_pz написа:
      колеги предлвагам,тука да се уговорим тази събота да се си съберем фиатките,оставям на вас да решите където искате да съберем))става въпрос за пазаржик
      айде де никой ли неиска да се съберем в пазаржик пишете мераклиите

Коментар

В събота съм на работа ,но принципно съм съгласен ,въпреки ,че не карам Типо-то много много...Тъй че вероятно ще дойда с друга кола... За по-напред може да се съберем и да се видим на по кафе...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
          В събота съм на работа ,но принципно съм съгласен ,въпреки ,че не карам Типо-то много много...Тъй че вероятно ще дойда с друга кола... За по-напред може да се съберем и да се видим на по кафе...
          добре,давай те други предложение

Коментар

Еми аз несам точно от Пазарджик но съм близо и утре викам да намина да се видим каде кога и в колко часа и ще е добре да сме повечко хора ходих на една збирка преди мн време ама тогава карах Ланча и тва беше на новия мост посока Званичево до колкото си спомням и имаше мн италианки предимно Фиат Ланча Алфа Ромео.Та беше добра среща ама от тогава не съм ходил че и тогаво колата влезна в бокса и нямах възможност да доида Ама сега нищо не ме спира да доида или да идвам на срещите.
            FIAT,LANCIA,ALFA ROMEO

Коментар

еми като гледам,май няма никой освен ти и аз

Коментар

еми като гледам,май няма никой освен ти и аз

Коментар

Аз също мога да дойда ако се съберем .
                  Punto JTD

Коментар

Дайте утре в 18 часа се съберем на новия мост 2 3 фиата пак става

Коментар

emo_pz написа:
                      Дайте утре в 18 часа се съберем на новия мост 2 3 фиата пак става
                      Ми добре, аз ще дойда.
                      Punto JTD

Коментар

Ееее...чак сега влизам и виждам ,че сте писали...Аз щях да дойда ,въпреки че Типо-то не се движи все още...
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                          Ееее...чак сега влизам и виждам ,че сте писали...Аз щях да дойда ,въпреки че Типо-то не се движи все още...
                          добре имате една седмица да прочетете темата,в събота към 20 часа че е по хладно тогава,на новия мостда видим колко хора ще се събератпишете кои ще дойдат,ако нещо не ви устройва кажете

Коментар

emo_pz написа:
                            Predatorsi написа:
                            добре имате една седмица да прочетете темата,в събота към 20 часа че е по хладно тогава,на новия мостда видим колко хора ще се събератпишете кои ще дойдат,ако нещо не ви устройва кажете
                            Ами събота се очертава да почивам ,така че мисля да дойда...Само че няма да съм с Фиат...Сеат Кордоба Варио да чакате...

Коментар

emo_pz написа:
                              Predatorsi написа:
                              То не че вчера дойде някой ама .. почаках си сам 15 мин.. както и да е . В събота ако мога ще дойда и аз .
                              Punto JTD

Коментар

vankata_pz_ написа:
                                emo_pz написа:
                                Predatorsi написа:
                                То не че вчера дойде някой ама .. почаках си сам 15 мин.. както и да е . В събота ако мога ще дойда и аз .
                                еми съжалявам,че така се получи,сега има доста време надявам се да се съберем

Коментар

Working...
                                X