уо здравейте колеги само да вметна че от януари до март ще съм в пазарджик (командировка) та може да понамина ако видите сива брава с ТХ да бърза за някъде да знаете аз съм свиркайте и ще пораме по биричка ...
Шъ се оглеждаме за твоята брава . Моята мареа рядко може да се срещне по улиците на града, предимно вечер и в събота и неделя. Но ако все пак я видиш, не можеш да я сбъркаш - със стикер е.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
уо здравейте колеги само да вметна че от януари до март ще съм в пазарджик (командировка) та може да понамина ако видите сива брава с ТХ да бърза за някъде да знаете аз съм свиркайте и ще пораме по биричка ...
Шъ се оглеждаме за твоята брава . Моята мареа рядко може да се срещне по улиците на града, предимно вечер и в събота и неделя. Но ако все пак я видиш, не можеш да я сбъркаш - със стикер е.
И аз съм стекоросан ,зелено Типо 2621...Като си в Пз свиркай да пием по кафе
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Колеги,айде тази събота да се съберем някъде,да направим едно събиране за новата година Който е навит да пише
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Ок колеги,остава тогава за другата събота тъкмо има време и повече хора да научат за тогава и да се съберем :D
Пичове да ви питам някой знае ли кога и къде са срещите в Студентски и дали още се провеждат. А за тая в Пазараджик ще гледам да съм на линия. Само ми припомнете каква беше уговорката...
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Ами някой трябва да каже час и място, което може и да се дискутира разбира се. И който смята да дойде, да пише в темата. Трябва да бъде или кафе (по главната обаче е фраш в събота и неделя, някое квартално кафе ще е по-удобно), ако се събираме преди обяд, или някоя удобна кръчма (например Камбаните, Мажестик) за среща привечер.Дано да не стане като предишните срещи, на които сме били не повече от 2-3 коли.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Ок,дайте предложения и да се разберем.Аз съм там със сигурност.
Коментар