митак , имам един въпрос.. значи забелязах нещо интересно ,, от двигателя ми излиза една тънка синя тръбичка и взлиза в една черна кутия до левия ми фар( погледнато като застанеш пред колата ) в тая кутия влизат и 2 кабелака ( няква букса ) за какво е тая кутия понеже гледам , че въпросния син маркуч е скъсан над кутията, гледам нищо не е текло оттам и не мирише на нищо ...идеи ?
Fuel Vapour filter.Идеята на Италианците двигатела да изгаря дори бензиновите пари.Ударението е на А.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Моята и св..ки на пътя да прави пак няма да може да ги върне.
Много си му набрал на твоя , като гледам подпис , аватар и в гаража
Ако знам, че каското ще ми платят още на момента я заливам с бенз. и я паля и ще подскачам отстрани весело като нестинарка. За 24 часа съм хвърлил 450лв. за ремонти
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
За какво ли не, генератор, обтяжна ролка писто ремък и радиаторче на парното, а АБС-а също сдаде багажа и той е за ремонт, въпреки че в момента работи, но ден до пладне, също така получих съобщение с више, че ключа на фаровете скоро пак ще е аут. Абе.......
то като ти тръгне от самото начало така .. не се занимавай , пускай му една цена и го утиквай
Ми да като се замисля още на втория ден откакто я купих влезе в сервиза и така и не мога да я измъкна хубаво и е на тая кола да виси по сервизи и това си е, а за продаване не ми се мисли, защото ще съм много, много назад.
Аз сигурно ще дойда! Обаче на стадиона има ледена пързалка, но има място за паркиране Абе някой сменял ли е крушките на задния номер на Браво...Кибицах кат папур отзад и неможах да го извадя, номера пречи...сигурно има някакъв чалъм....
Коментар