айде ако някой има стикерче от краглите малките утре да го носи,ще съм благодарен.
Аз имам много с диаметър 7 см. за външно залепване ама часа на срещите ви и особенно деня не ми е удобен ззащото неделя винаги по това време минавам през Шипка за Казанлък.Ако посочиш къде да ти ги оставя може и да имаш тази вечер съм на гости във В.Търново и ще преспивам също в града най-вероятно.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
ами ако искаш пък да дойда някаде да се срещнем таман колата сега е свободна,утре няма да мога да я взема че брат ми има работа. .......или незнам как да се разберем щото няма къде да го оставиш,нямам на кого просто
айде ако някой има стикерче от краглите малките утре да го носи,ще съм благодарен.
Аз имам много с диаметър 7 см. за външно залепване ама часа на срещите ви и особенно деня не ми е удобен ззащото неделя винаги по това време минавам през Шипка за Казанлък.Ако посочиш къде да ти ги оставя може и да имаш тази вечер съм на гости във В.Търново и ще преспивам също в града най-вероятно.
ако искаш може да минеш по някое време през сервиза и да оставиш няколко че да сложа и на другото ми пунто
Стига прави анти-реклама Ами си гледай пътя аз ще си изгоря дългите да мигам ти блейш по България
кога е било това бе? ако е било днес демек на 7-ми. пообяд или сутринта значи несъм бил аз! давах я на колегата да отиде малко по работа. кажи кога е било и щи кажа дали съм бил аз
Коментар