а бравото утика ли го ?хмм ами всъщност и ти си ми познат.. влзиаше в IRC едно време с тоя ник .. ама от #thelair те помня май , точно от на Вальо канала
а бравото утика ли го ?хмм ами всъщност и ти си ми познат.. влзиаше в IRC едно време с тоя ник .. ама от #thelair те помня май , точно от на Вальо канала
същия а той канала стана на класа ни .. ама мина доста време от тогава иначе е във Варна вече с варненски номер :/ ходи и то по срещи поне го виждам често, на един съсед го продадох
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисля
мда на калса ви беше ама влизахме аз,грипчето и ачко ехх едно време тоя чат.. яко зарибяваше, че срипт имах, че канал имах с един фр "#MAPMOT" ама вече ирц западна или поне аз така си мисля
мармота беше на Янко ..
Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?
Митко...писна ми от тоз Фиат сериозно!Не искат да влизат скоростите, незнам колко пъти този съединител баща ми го натяга!Пак продължават да не влизат скоростите...а задната ..с нея гоня гаргите и събуждам умрелите!!!Решението какво е ..нов съединител..т.е. 300 кинта?
амме вземи си пунто
абе Боби "на калпавия космонавт космоса му крив ..." вземи иди на сервиз ти кажат кво и колко и няма да имаш проблеми или поне така се надявам .. ако си мислиш,че ти или бащати ще я оправите ...
мармота беше на Янко ..
MAPMOTA беше мой и на jubaccas той даже още съществува, може да му се види инфото, янко беше поканен и си влизаше там от време на време
Коментар