Да снощи в 03:30 Дано да съм намалил достатъчно....
измисли някой роднина с книжка,който не кара,плати му глобата,но поне неговата книжка да вземат Ние с жена ми сме си подготвили тоя номер,ако някъде ме щракнат Тя така и не сяда зад волана,защо да вземат моята А инъче това е начина,да собственика да заведе шофьора в кат,инъче,ако другия не си признае,собственика ще обуят
Аз си мислех, че може да пишат директно акта на мен без да минава през собственика на колата. Но няма как да стане. Щеше да е хубаво да е на мен, защото аз нямам нищо на мое име, а мисля, че актовете излизат, ако не си ги платил при плащане на данъците. Тоест няма да си платя акта.Биха ли ми направили проблем на летището за неплатен акт?
Аз ще си поема вината, стига да няма някакви ангажименти собственика на автомобила, ако шофьора-нарушител не плати акта. Идеята ми е че аз на мое име нямам НИЩО! Така, че парите ще ми ги вземат точно по никакъв начин! Ако собственика има функцията на "порачител" става сложно.
Имам един Въпрос може да ви прозвучи глупаво но все пак да попитам Та вапроса ми е как да си кача снимка на аватара слагам една но тя не излиза някои ако може да ми обясни
Аз ще си поема вината, стига да няма някакви ангажименти собственика на автомобила, ако шофьора-нарушител не плати акта. Идеята ми е че аз на мое име нямам НИЩО! Така, че парите ще ми ги вземат точно по никакъв начин! Ако собственика има функцията на "порачител" става сложно.
не не ако ти пишат акта на твое име и ако не го платиш 1 месец след излязлото постановление с глобата сумата която са ти писали почва да се начислява и така със всеки месец става по голяма
И как ще ме издирят лично мен да си платя като нямам нищо на мое име и по никакъв начин не могат да си вземат парите освен да дойда на опис вкъщи
Сега ще ти обесня как ще те накарат да си платиш. Горе в кат ти взимат талона, ако нарушението е голямо ти взимат направо книжката. Връчват ти постановление и в срок от един месец имаш право да караш с него и съответно да си платиш глобата. Ако не си платиш глобата и те спре полицай без талона и с изтекло постановление, ами честно казано не знам какво става, но няма да е приятно. Един въпрос, къде са те щракнали, с колко си превишил и видя ли светкавица?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Имам един Въпрос може да ви прозвучи глупаво но все пак да попитам Та вапроса ми е как да си кача снимка на аватара слагам една но тя не излиза някои ако може да ми обясни
Има условие 150/150 пиксела и 24 кб. макс. големина.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар