Боби си е такъв не му обръщай внимание малко е рязък.Пък за дискотеките някой има тренинг примерно Росен( до 6ч на дискотека до 8ч клати и 8 и 5 е на работа)
и после цял ден се клати легнал на задната седалка,неможейки да се мръдне от умора за сън
Типото с светещата емблема е моето Просто снимката на аватара ми е стара.Сега съм малко в бокса слагам си нови брони тази неделя ще дойда на стадиона или там където се събирате да се запознаем ""coolboby: Пък онова светещото Типо да не са вясва у форума хич""Нещо да не съм ти сякал пътя или ... ?! Какво против мене имаш ?!
абе колеги искам да ви питам има ли някаква опасност да ми хвъкне някои колело докуто патувам щото са ми разбити шарнирните болтове и краините и те знам це с нови ще се оправи ама сега съм в криза
е извинявай колега значи за леко "острите" ни коментари , но явно българската жилка в нас леко се обади :Dта нека се запознаем на живо и да видим светещотот типо Буталото за какво ти е ?
Ами искам да го никелирам и да го сложа на скоростния лост видях нещо подобно и реших и аз да си направя ...Ванката на смяна ли е довечера на Екото ?!
по скоро за това си намери бутало от мотор .. по малко е и по добре ще изглежда МИТАК голям вървеж.... праиш вчера се чуват едни гърнета едни чудеси и съм пред нас и се обръщам да видя кво ще минава и гледам черния зъмм настригваа
Коментар