Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irfan написа:
    Вчера като за добре дошъл ми сцепиха задника от бачкане сутринта в 8ч. разтоварихме 100 бутилки газ.През деня ги продадохме и вечерта дойде още един камион със 100 броя, тамън се бях зарадвал в 15ч. че няма ботилкии ще бием кучето но от Варна веднага натовароли камиона и в 18ч разтоварвахме. Абе аз като ви казвам че нямам късмет, още от първия ден ми сцепиха задника.
    айде айде несе оплаква!!! то неможе само да вартиш геврека!

Коментар

stenli_m написа:
      италианец номер 11 да ми е честит хахаха
      Началник пусни някой снимка на дзвераа ,
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

stenli_m написа:
        италианец номер 11 да ми е честит хахаха
        Предлагам групово да се съберем в сервиза , че да полеем малкия звяр подобаващо
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

http://vbox7.com/play:5a1e7841Колеги ето ви един клип от Велико Търново през 1980 година.. голяяма разлика
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Здравейте колеги днес подучух че следващата седмица щяло да има рали с В.Търново има ли нещо такова ?Ако сте чули сличайно де.. пишете да знам ще следя темата
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

баси якия клип !...стенли , дай да видим номе 11
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

няма много промяна от тогава и сега само движението хайде никой ли не знае нищо за ралито или ме метнаха .......

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ще има 27-28 .... чакаме ви .....
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

а къде ще е благодаря че ми каза със сигурност ами за другите незнам ама аз май на 100% ще дойда можеш ли да ми кажеш програмата

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Чакаме снимкииии на №11 :D:D:D
                      vaskoni_1980 написа:
                      а къде ще е благодаря че ми каза със сигурност ами за другите незнам ама аз май на 100% ще дойда можеш ли да ми кажеш програмата
                      http://www.facebook.com/event.php?eid=407633173568 :P 27.03.20108:30 - 12:00 - Административен и технически преглед - пред Община ВеликоТърново12:00 - Брифинг и техническа конференция със състезателите(задължителна)12:30 - Извеждане на автомобилите към трасето.13:00 - 18:00 - Тренировки по график18:20 - Пресконференция с първите трима съответно по групи - А, Н, Х, Е28.03.201010:30 - Официално откриване на състезанието11:00 - СТАРТ13:00 - Награждаване(веднага след края на последната серия)13:30 - Пресконференция за победителитеПрограма за техническия преглед - 8:30 - 12:00ч. на 27.03.2010г.8:30 - 9:00 - за А/Н до 1600 куб.см9:30 - 10:30 - за група Х и Е до 1600 куб.см10:30 - 11:00 - за група Х и Е над 1600 куб.см.11:00 - 12:00 - за група А/Н над 1600 куб.см.Само да добавя, пилотите, пилотиращи марка Опел и Шевролет ще има специални
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

като допълнение...томбола на състезанието няма да има...

Коментар

Благодаря за изчерпателния отговор

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

the_biggy написа:
                            http://vbox7.com/play:5a1e7841Колеги ето ви един клип от Велико Търново през 1980 година.. голяяма разлика
                            клипа номер 1...нямам думи-улиците прави здрави,дървета на всеки 5 метра,огради край тротоарите,пътни знаци на всяко кръстовище,маркировка-ВСИЧКО!!! И като погледнеш сегашните занемарени сгради в какво чудно състояние са,чудя се дали вървим напред или назад??? Да не говорим,колко са красиви току що построените блокове-примерно Габровски 42 как чисто е навсякъде...Почвам да се чудя дали пък не са прави хората,като линеят по комунизма
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

да определено и аз се изкефих на клипчето , евала на тоя дето се е сетил да го снима и поколенията след това да видят за кво става на дума , дето вика Ицката.назад или напред варвим....и кво е чисто навсякъде.... широко , личи си просто че е някак си спокойно баси . а сега е няква АДСКАТА ЛУДНИЦА.........така че мисля , варвим назад спрямо тия неща....
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

продавам спортна седалка
                                Прикачени файлове
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X