Росенееее: до вас магазина "КОСЕР" там ги оправят даже нетрябва да носиш и стария даваш около 100-тина лева и ти дават нов ФИААМ тия аспирини и антибиотици няма да му помогнат пък за неделя часът е 15!
Мдобреммм.. 15 да е... апък за горе 12 се събират.. който иска да ми пише , аз ще кажа в 11 и 30 ко става все пак.. ама утре ша е хладно към -2-3 градуса да знайте
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
драги колеги,да ви се похваля и подразня брат ми е проверявал в данъчното в Горна и там данъка не е така завишен колкото в Търново...има някакво увеличение,но не е толкова. За жтд 105 неговия данък е 150лв...изчислявах го,че в Търново би бил 220 Тъй че моя милост,ще намаже между другото съм на работа и няма да мога да дойда
Данакът на Brava JTD тук в ВТ е 193лв, оня ден ми дойде писъмцето. Дигнали са го с около 70лв мамиц.................... им.И аз днес се бях подготвил да идвам , но се появи ангажимент и не успях. Искам да се пусна с някой с JTD да видя колата в какво състояние , че я имам отскоро , има ли някой навит ?
Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Данакът на Brava JTD тук в ВТ е 193лв, оня ден ми дойде писъмцето. Дигнали са го с около 70лв мамиц.................... им.И аз днес се бях подготвил да идвам , но се появи ангажимент и не успях. Искам да се пусна с някой с JTD да видя колата в какво състояние , че я имам отскоро , има ли някой навит ?
то има само едно браво JTD . на колегата Praslan
Е супер , ако колегата е навит да се пуснем няколко пъти, когато има време ще съм благодарен.Може да полафим на skype ето моя - pipkata1Ако има клипове от днес дайте да ги видим де ....
Ремонт и изкупуване на повредени лаптопи - Велико Търново
Коментар