Тя и мойта е опраена, ама с тея гуми ме е страх да качвам полигона, шот са карани 1 година, иначе миналта година насякаде варях.. аамааа шанс Нийй сме 10 без 20 на Техномаркет 2 коли , който иска да иде .. после сме на кафе ии така
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Емми Боби ти не дойде, ама аз пих кафе с един от Опел форума с една калибра и оня пич с едно Фиат Уно Турбо.. който обеща да дойде на някой среща да замери някой от нас.. само не ми е ясно кой де хахаха ) Добрииии пиши ми някъв твой номер, защото момчето се интересува от купето ти части доста иска да погледне.. дори говорих с Митака за мотор ала бала... ай пиши там .. А що се отнася до полигона.. Боби и той може да потвърди направо фърлиха камионите сняг с пръст и то с големи камани
ОООО пак ли рожденник... много станахме да сме на близки дати ми се струва Айде ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ирфан... Повече работа и по - малко проблеми с жената иии да почерпиш баджанак
Ирфане, честит рожден ден. Пожелавам ти щастие, късмет, любов и най-вече много здраве защото все пак това е най-важното. Другото когато има желание с максимални или минимални усилия човек го постига, а за имаш постижения естествено ти трябва здраве за да му се радваш !
Ирфане , честит рожден ден ! Да си ни жив и здрав много да те слушат Марийка и жената и както Иван е споменал , да има пари и за любовниците Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Много рожденници , трябва да измислим масов запой
Коментар