Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е как се сменят както си се сменят, отвори капачката отзад, дръпваш ламаринката настрани и вадиш крушката А между другото нанай брейкъра едва ли ще ти помогне, първо почисти фаровете, дори и да не ти изглеждат мръсни, стъклото и рефлектора с някакво меко парцалче навито на нещо и човъркаш колкото може и пак няма да светят като хората. Аз сега чакам да ми внесат фарове от мареа, но дали ще стане не знам, поне са чисто нови и с един ксенон си решавам проблемите.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

сашо: днес я разкостих, свалих котията нещото наречено съединител е баси ментака дето са го сложили ама това ти е най малкия проблем. маншоните на ск. кутия бяха вързани със свински опашки( ако тая свиня изтърве цялото масло от кутията излита навън и става мазало) така скоростната ти кутия беше клабава небяха завити всички болтове бяха просто навити на ръка само един беше стегнал (УЖАС) незнам кой я е правил преди това ама си е оставил рацете! та да знеш ще ти взема 2 хубави скоби за маншоните! маслкото на кутията ще го сменяме ли че неразбрах ( забравих )пък това дето ти хвърля от щеката масло е замръзнали одушници като се стопли и е косама.на онова ГТ проблема беше същич като при теб хвърляше яко маслко през щеката. добре че него отворих че нищо нямаше да намеря вътре баси мамата тия одушници могат да те направят крив!

Коментар

Ванка,единия фар е лепен със силикон и затова не смея да чистя стъклата,да не се дочупи това стъкло,че сега пари нямам ...положението тоя месец е лошо много Инъче занапред направо едни с лупи ще бодна и ще си реша проблема като им плясна ксенон
        ex.Мареа ТД100

Коментар

АААА така за пред дома не сме се разбирали ще се разминете и с 1 кутия бонбони сега февруари ще падне яко бачкане и съм решил яко смени по колата и ще съм безсмъртенннннннннн
          Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
          Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
          Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

ко ша работиш е ?
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

охо неможе да бъде кой щял да работи.то нека са бонбони ама да ги изядем увас че комшиите да разберат че е празник.не се дърпай
              не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

колеги някой да има трифазен .., удалжител че ми трябва спешно до края на деня ?
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

uBoy написа:
                  ко ша работиш е ?
                  Тука прайм мебели с един приятел.. той си има цехче и аз му помагам от време на време и така.. а за утре нещо полигони едно друго... аз снощи у 8:30ч бяхме там яко сняг и лед , много яко се плъзга, че гонихме и една лисица

Коментар

s00rry написа:
                    колеги някой да има трифазен .., удалжител че ми трябва спешно до края на деня ?
                    Имам два дори дълги по около 30-40 метра ,но са в Присово.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                      s00rry написа:
                      Имам два дори дълги по около 30-40 метра ,но са в Присово.
                      аз намерих благодаря за което
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Абе Роска, защо твоето Браво в мобилето излиза за части, ако цената дето си я писал е реална да вървим в понеделник да го прехвърляме :D
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

утре колко часа ще се збираме ... може и по-раничко , айде аз предлагам към 15-16 часа , :D
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Епа кажете ще се срещаме ли, че да знам да купувам ли кутия бонбони

Коментар

the_biggy написа:
                              Епа кажете ще се срещаме ли, че да знам да купувам ли кутия бонбони
                              Ти пък...не се шашкай бе. Няма да черпиш, сложи си бензин в колата...

Коментар

ай 16ч. на стадиона ко ше кажете а? щото аз по рано няма да мога.

Коментар

Working...
                                X