ahahhahhahahah тия твойте приателки май са много зле. БМВ това ми звучи обидно! според мен така по мои наблюдения трябва да се прекръсти на града на италянките! тия немски кенефи немога да ги гледам И както казва един наш познат: " ето затова Германците неса влезли в Москва" хахахахаха
Не знам аз съм фен на японските... отдавна апък може да дойдат от Хонда форума .. и там съм поканил момчета, шото и те искаха да видят някой др гонка, а може и да участват
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
ей то с газ ама поне карат пък май тук някой карат само на маса и пред компа,други творят в форума ,а пък други си мислят че на газ немоье да се дрифти.ей димитре вместо да караш ФИат си купи бмв пък дано останеш доволен.пък и недейте забравя че и Ирфан кара параход 1.6 на газ но на пистата лети(е за класа си).димитре клас 1.1 няма ти ако си купиш0.800м3 ще има сигурно и клас 0.800.пък и каде казахте че ще се гоним да жидим кои ще застанат на линията,и кои ще чешат на масата пред компа.
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
ей то с газ ама поне карат пък май тук някой карат само на маса и пред компа,други творят в форума ,а пък други си мислят че на газ немоье да се дрифти.ей димитре вместо да караш ФИат си купи бмв пък дано останеш доволен.пък и недейте забравя че и Ирфан кара параход 1.6 на газ но на пистата лети(е за класа си).димитре клас 1.1 няма ти ако си купиш0.800м3 ще има сигурно и клас 0.800.пък и каде казахте че ще се гоним да жидим кои ще застанат на линията,и кои ще чешат на масата пред компа.
Аз съм си купил котърника,за да ми вози задника от точка а до точка б и толкова!!! Не съм я купил,за да се правя на каквото не съм Пък и нали това е идеята по принцип на автомобила...аз не виждам смисъл във въртенето на едно място с цел да покажа колко прост мога да бъда Ама ако може да съм и прост на газ,щото не съм толкова богат колкото прост Ирфане,нищо против газта нямам братко! Просто е смехотворно,да се правиш на вървежен карайки бмв напред назад с вратите наопаки,ама да си толкова беден,че да не можеш да си го позволиш да го правиш на бензин......също толкова смешно е модата примерно да търчиш по града с додж рам и подобни американски пикапи,мислейки,че впечатляваш някой,а не се замисляш че с тая кола в америка фермерите си карат сеното и добитъка
е за добитака си правно за газта...при полоьение че 80% карат на газ някак не звучиш убедително.на газ моьеш да си позжолиш да караш с вратите непред но на ДРАГ е друга бира и погледнато реално някои от тях са по-извесни защото ги давали по телевизията но с това не са станали по-малко олигофрени пък и когато един човек си кара добре и лада петичка да му дадеш ще ги пъхне в малкия си джоб.И да знаеш че за някой точка Б е финалната линия затова има 1.1 55 коня и коли с по 1000коня и едно магаре да ги управлява.
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар