http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32525&start=870 хахах колеги я разгледайте тази тема и посления пост внимателно ..., саше ай че трябва да се полирааааа :P
кво тряаа да гледаме на последния пост? видях онова пунто бялото имаше една разчекната муха на предния капак. и си личи малко по калника драскотината от на Сашо ципа на задния джоб пича сигурно още него е преживял
абе глупости ся , не съм му правил нищо на колата на пича и един клега от работата ми ми вика същото за джама.каза ако е на мое място би си взел от морга хем ще е по евтино хем ще е истинско италянско там... ама незнам чааай да видим ко ще остане от празниците ся.то не че има мн за оставане де ама ... :D и в 2-та варианта не съм гарантиран от чупене пак или някой камък да се прасне....понеже следобед ще пътувам за едно село да празнуваме и няма да влизам тия 2-3 дена, така че искам да пожелая на всички маймуняци дето сте тука весело изпращане на старата и весело посрещане на новата 2010....айде дано тя да бъде по успешна във всички отношения(коли, жени, пари и там квото ви дойде на ума ) от изминалата за всички ни
Сашооооооооооо кво като е китайско не можах да разбера..... аз нали от там сложих точно китайско .. ударих се 1 път зад един и джама пак нищо му няма.. не се занимавай с тея старите.. едно, че е бил на 20 години, др е че оплътненията са опечени и не са знае ко ще стане кат са маха... дай 50 лв повече, ама имаш и гаранция.. Айде поздрави на всички и весело изкарване довечера
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Сашо и ти като мен го мислиш много това стъкло . И аз така няколко месеца Най-накрая сложих китайско с лента отгоре , излезе ми около 130-140 лв . Предпочетох го главно заради каското , а и е ново без драскотини . За старо ми искаха 80 лв в една морга + 50 монтаж А и трябваше да мисля да не се счупи при транспорт Какво му е на бялото Пунто , на мен ми харесва Весело прекарване довечера маймуни А на Боби тежко му в този Сливен ...
Пожелавам на всички весело изкарване на новата година и наи вече здраве и "Успех в живота" :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и по полека с пиенето без натравяния
Ламбда контрола пича не го продава отделно, но все пак ако реши да го продаде отделно, го взимам на момента и на място.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51411Има ли мераклии все още за този Ламбда Контрол?Има и един емулатор Питагора АЕБ за 4 цилиндров инжекцион също за продаване.Истината е ,че все още не съм свързал контрола най вече заради превклюватела който е побългаряван и само този който го е правил знае защо и как.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
весело изкарване и от мен по пътеки от рози и евро да вървите през новата година дано Дядо Коледа ви донесе малко точки и евтин бензин АМИН (наздраве) :P
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар