доволни сме да , по-добре при Вас отколкото при някой пишман чичка който ще те мотае 300 дена.... аз след празниците ще идвам да опраяте темпрата.ще видя за какво ще остане пари.амортесьори(предни) или съединител ....
а аз колко работи имам да сменям не е истина ама голяма криза тъй че леля фани ще има да почака само дано не се разпадне в рацете ми докато я вкарам в бокса :D
ей имах GOLF 2 преди 4г. и си купих монбат тогава бяха лев за ампер и комшията още кара с него колата я виждам всеки ден то акумолатора е като жената всичко е на късмет
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
офф дано скоро и аз да вляза в бокса.... че милата плаче за мн неща..... "е тя др нее излиза от бокса но дано до края на година да се раздвижат нещата"
офф дано скоро и аз да вляза в бокса.... че милата плаче за мн неща..... "е тя др нее излиза от бокса но дано до края на година да се раздвижат нещата"
от кого зависят тези неща
не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
хехе ти пък се изказа , пияч :P аз пък харесван син Johnnie Walker ... 360 лв шишето . кво му плащаш едит : на някой да му се намират читави гуми зимни 13-ки .... 175/70 или на 80 , че един колега си търси.... който има нека да пише
Коментар