НЕРЕЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! !!!!!! ко стааааааааааааааааа? в неделя ша се сабираме ли???????????????????????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
щетите от тази вечершната дупка на булевард българия посока съда .. малко над пазарчето ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! та нещо се бях заблеял и я уцелих да съм минал с 50- 60 .. резултата ...... крива джанта на ОСМИЦА !! ... сгънат калник .., подбит праг ...... счупен праг .. , счупен криг .., и 2ч на студа на дъжда .., според вас това дали ще го отразят от каското ? и колата пада 2 пати от крика единия път заора на асвалта по диск тоя крик !!!!!!!!!! бахти ужаса беше КЪЛНА и спират полицайте зад мен и аз отивам и им викам да имате крик че моя се счупи и колата падна .. оня ми вика и аз какво да направя ся . ? и аз му викам ами нещо да помогнете . и той вика хах в тоя дъжд и ми затвори вратата и заминаьа МА***А ИМ ОБУШТАЦИ !! аз на тия кукери !ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:щетите от тази вечершната дупка на булевард българия посока съда .. малко над пазарчето ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! та нещо се бях заблеял и я уцелих да съм минал с 50- 60 .. резултата ...... крива джанта на ОСМИЦА !! ... сгънат калник .., подбит праг ...... счупен праг .. , счупен криг .., и 2ч на студа на дъжда .., според вас това дали ще го отразят от каското ? и колата пада 2 пати от крика единия път заора на асвалта по диск тоя крик !!!!!!!!!! бахти ужаса беше КЪЛНА и спират полицайте зад мен и аз отивам и им викам да имате крик че моя се счупи и колата падна .. оня ми вика и аз какво да направя ся . ? и аз му викам ами нещо да помогнете . и той вика хах в тоя дъжд и ми затвори вратата и заминаьа МА***А ИМ ОБУШТАЦИ !! аз на тия кукери !FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
моя номер го имаш Роска , верно що не звънна ..... явно не ти е било до това , ти си изпушил от ядове.аре да се похваля линейката с нови САВА отпред 175-70-14 за 82 лв парчето.1 година гаранция.Тедо и той такива сложи....и 8 лв ми взеха за баланс и монтаж на задните (те на 2-3 сезона Дебица)първо отидохме до марктрейда ама дот-а им там е от 07-ма . харесах кумхо като на Боби ама тоя дот да ме извиняват.като ще купувам гума да е чисто нова все пак.кумхото беше 90 лв пак същия размер.и ся ще видим как ще се държи колицата на сняг.аз не съм мн шофер на сняг ама да видим :PCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:моя номер го имаш Роска , верно що не звънна ..... явно не ти е било до това , ти си изпушил от ядове.аре да се похваля линейката с нови САВА отпред 175-70-14 за 82 лв парчето.1 година гаранция.Тедо и той такива сложи....и 8 лв ми взеха за баланс и монтаж на задните (те на 2-3 сезона Дебица)първо отидохме до марктрейда ама дот-а им там е от 07-ма . харесах кумхо като на Боби ама тоя дот да ме извиняват.като ще купувам гума да е чисто нова все пак.кумхото беше 90 лв пак същия размер.и ся ще видим как ще се държи колицата на сняг.аз не съм мн шофер на сняг ама да видим :PFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:SilenceR написа:моя номер го имаш Роска , верно що не звънна ..... явно не ти е било до това , ти си изпушил от ядове.аре да се похваля линейката с нови САВА отпред 175-70-14 за 82 лв парчето.1 година гаранция.Тедо и той такива сложи....и 8 лв ми взеха за баланс и монтаж на задните (те на 2-3 сезона Дебица)първо отидохме до марктрейда ама дот-а им там е от 07-ма . харесах кумхо като на Боби ама тоя дот да ме извиняват.като ще купувам гума да е чисто нова все пак.кумхото беше 90 лв пак същия размер.и ся ще видим как ще се държи колицата на сняг.аз не съм мн шофер на сняг ама да видим :Pама "Big Mama" много злобна със веригите
мачка мачка
Коментар
-
аз имам вече антифриз зимен.смисъл концентрат нали.брат ми го купил от ОМВ . пише че е за -72 градуса ама едва ли.тия дни ще го сменя ...мисля да го напрая 1:1 , какво ще кажетеа Митак я кажи бърка ли се ако до сега съм наливал ВЕРИЛА сега да налея друг....
Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар