Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Абе кои ще сме в събота последно?
    RoMeO_156_GTA + колегаvan_dalStenlicoolboby + the_biggyJacK`DanielSparalesad0b0 + s00rry сигурно - на къде без тях Писах и в Алфа форума откога тръгваме , може някой да дойдеНякой да ми запази 2 флаера за спомен че нямам време да мина да си взема
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ще ти дам .........

Коментар

да поправя поста на Тедоparalesa+ неговата коркондилка Бих се наел да взема някой,но имам намерение да не стое цели ден,ще ходя и да се разходя до Габрово по работа и затова по-добре да съм само с моето животинче :D
        ex.Мареа ТД100

Коментар

[quote="RoMeO_156_GTA"]
          van_dal написа:
          RoMeO_156_GTA + колегаvan_dalStenlicoolboby + the_biggyJacK`DanielSparalesad0b0 + s00rry сигурно - на къде без тях Писах и в Алфа форума откога тръгваме , може някой да дойдеНякой да ми запази 2 флаера за спомен че нямам време да мина да си взема [/quoteбрат д0б0 и с00рру ше са с поотделно .., всеки ще е с бегачкаа ) та ... утрре отивам да хвърлям лошата музика в колата и гледайте кво стаа
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

[quote="s00rry"]
            RoMeO_156_GTA написа:
            van_dal написа:
            RoMeO_156_GTA + колегаvan_dalStenlicoolboby + the_biggyJacK`DanielSparalesad0b0 + s00rry сигурно - на къде без тях Писах и в Алфа форума откога тръгваме , може някой да дойдеНякой да ми запази 2 флаера за спомен че нямам време да мина да си взема [/quoteбрат д0б0 и с00рру ше са с поотделно .., всеки ще е с бегачкаа ) та ... утрре отивам да хвърлям лошата музика в колата и гледайте кво стаа
            мен що ме няма бре аз съм с вас
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

да поправя списака:RoMeO_156_GTA + колега van_dal Stenli coolboby + the_biggy JacK`DanielS paralesa d0b0 s00rrystenli_m+ евентоално още 3 Алфи. за сега за тия се сещам може и други да излязат забравих и Ванката (праслан ли къв му беше ника) с небесно синиото ЖТД и тои каза че ше идваи разбира се GbGzама с него на феста ще се видим според моите изчисления 12 коли ще смеи в дряново ще се присъединят още мисля че 1,2,3 коли. взел съм номера на един колега и ще му звънна като наближим дряново

Коментар

paralesa написа:
                да поправя поста на Тедоparalesa+ неговата коркондилка Бих се наел да взема някой,но имам намерение да не стое цели ден,ще ходя и да се разходя до Габрово по работа и затова по-добре да съм само с моето животинче :D
                ей човек престани да наричаш така момичето неме карай да се смея като идиот след всеки прочетен твой пост

Коментар

какво момиче бре,тя ви е кака на всички че и на мен ми е кака поне на години Сашо,абе не ти отива тоя пасат...днес щях да ти свирна,ако не бях зает да псувам идиота с голфа дето ми сече пътя
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

мда темпричката е по-лачена, ей ся като стане тези дни капака , дано да стане де ще видим момчето дали си разбира от работата , та и аз да са похваля с лачен капак....
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

а аз да се похваля с ужулена броня .. лошото е че не съм го жулнал аз а така го намерих и не е малко.Дано поне тоя къде ме е жулнал да си е насрал повече колата
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Къде бе Димо никой ли не е видял тоя дето те ожулил ??????

Коментар

uBoy написа:
                          а аз да се похваля с ужулена броня .. лошото е че не съм го жулнал аз а така го намерих и не е малко.Дано поне тоя къде ме е жулнал да си е насрал повече колата
                          идиотията край няма,аз също си намерих колицата наскоро сгъната и то доста...ламарините и пластмасите се оправят,но човешката некадърност остава и след време тоя идиот (ка) недай Боже може да причини нещо далеч по-лошо за себе си и околните Чувството на яд минава,ще ти мине до ден два
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Абе колеги те събота неделя го дават да вали.. ако земи да завали наистина ко прайм ?
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

отиваме да караме ски на връх Тодорка ! ко може да праим ебасиии ..
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

RoMeO_156_GTA + колегаvan_dalStenlicoolboby + the_biggyJacK`DanielSparalesa + коркондилка d0b0s00rrystenli_mpraslanGbGz Павлин - зелена Браваколегите от Дряново+ евентоално още 3 Алфи+ евентуално wrc и kochev от Алфа форумаА на тримата (те си знаят кои са) ще им пишем по едно голямо отсъствие Носете си сухи дрехи и аспирин !
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X