аз ще съм на линия че не съм се вясвал 2 седмици... таман имам и газ не ме бърка къде , решавайте.Митак ти не си ли намери жанти бе .... да взимам твойте.... (на разсрочено може ли )
аз ще съм на линия че не съм се вясвал 2 седмици... таман имам и газ не ме бърка къде , решавайте.Митак ти не си ли намери жанти бе .... да взимам твойте.... (на разсрочено може ли )
ххаха каква ще е схемата на плащане 9000лв първоначална и по 843,50 за 2 години така го виждам аз. давам ти ги на 0% лихва като за наши хора
ххаха каква ще е схемата на плащане 9000лв първоначална и по 843,50 за 2 години така го виждам аз. давам ти ги на 0% лихва като за наши хора
нямаш проблем пари като вестници , ще измислим нещо шегувах се за джантите,всмисъл бих ги взел , ама за момента нямам как.а има други по наложителни неща(носачи,зимни гуми и тоя капак го правя 1 година да го *** и него) дето требва да се сменят.а и за тях незнам кога , няма кинтаж сега.нещо съм се разпуснал напоследак.и след морето още не мога да си стъпя на краката да го *** Боби къде пак запиляваш по улиците бе момче....
Коментар