ей Боби мам*а му , нямаш милост с тези аватари ...... и какво ще праим тая вечер не разбрах ??? има ли навитаци или утре , по-добре утре да е , към 21 ч.
ай 9:30 го направим ? Роска, деа знам брат.. днеска ти тествах и АТХ-а ОК е и утре ше питам колегата кви пари ще са, ама нали знаеш .. не очаквай много
утре колко часа последно? 9:30ч. ли? на петролната база Днес мноо бегачки вееееее чак страх ме хвана и си тръгнахме :P ама най ме изкефи оная мадама като носеше оная траба кривата и я прибра в онова нещо червеното с надпис "понтиак" хахахахаха омалях да се смея малии
Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел
Прекалено много киселяци гледащи лошо се събраха днес на Петрола.Всички караха Драгстери с по 1000++++ коня под капаците. Всички бяха 90 кила чиста мускулна маса! Във всеки един имаше по 2 литра кръв в очите.А-у искам и аз драгстер, искам и аз неон...искам и аз бас каса с размерите на тоалетната ми...искам и аз фарове левия да сабаря самолети а десния да търси охлюви...искам и аз да мириша на мъШ...искам и аз да съм тръгнал по домашни пликчета и да съм турбо гъзар....Искам да си купя... Опел
хахаххахаха! сцепи! ама така си е нее лесно да гледаш от подмишмицата си лошо имам чувството че 98,5% от посетителите които бяха имат грабначо изкривяване в посока скоростния лост
Боби ти не си за Земеделския земи стани Поет или Творец ,Както разбрахме сички , момчетата бяха с проблеми С кръста и дискупатийте за това гледаха така лошо
амм момчета , викам да са съберем първо на стадиона и след тва една колона до петрола ? 9:30 стадион ?роска, брат заради ремонтите по дъното Андрей каза 35лв
последно тая вечер ще се събираме ли или не? айде бе големи мързели,няма кой едо мнение да напише,па даже и за спама само....аз съм навитак,макар да ми е късно 21,30 ма за простотията ше дойда,пък и Митака оправиха с колегата му стартера ми и сега да се похваля тъкмо като цигане с бяло дупе
Коментар