здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзад
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
go6o_vt написа:здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзад! общо взето там има хора от всички звена на обществеността и доста си помагаме от механици от интернет маниаци
:P
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
go6o_vt написа:здравейте колеги от в.т. аз съм георги той колегата RoMeO_156_GTA ме познава трябва някои ден да доида на някоя сбирка да се запознаем(нз дали има значение че карам ланчия делта) даже можа да се я виждали из града една червена със син капак отзадП.С. Утре някой ще се пуска ли на тракдей-а в Калояново
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
s00rry написа:d0b0 написа:алоха.....момчетааа.....ко стана с джантите .....и получаваш бонус сламки за кока- кола
:P
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
d0b0 написа:както гледам никои няа да ходи ..... се пак има МОТО САБОТ таиче ша си седим в Търново ,а я да земим да се организираме за Неделя да сме ФуЛЛ састаф !FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
d0b0 написа:coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:d0b0 написа:coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!до като не го оправя мойто фифи
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:popara801 написа:d0b0 написа:coolboby да земиш да махниш това невероятно дупе ,че вече го гледам от 30 мин ..че да не се изкривя нещо !!!до като не го оправя мойто фифи
аз да се похваля днес си направих права генерация
само задно гърне остана, опосках черньо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар