колеги аз имам съмнения че няма да мога да дойда че ще ходя до габрово да видя вуйчо ми че си е дошъл в бг и незнам кога ще се върнаа ! но дано се върна до 19 ч :P
Аз не знам дали ще успея, много ще ми се събере за довечера, жената е до 6 на работа после трябва да се пазарува, абе ще сколасам до към 9 и нещо. Ако имате мерак да се съберем към 4:30 или 5?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
колеги ако се саберете и се организирате , може да дойдете при нас с добо ние ще сме горе на ксилифор ще пойграем малко волейболче , 6 и 30 ще сме горе ако искате може да дойдете до горе :P
dobo: Утре сутринта ела ако можеш. сори за днес ама беше фул маХ що не пишете бе нерези???Боби: нали си търсиш работа търсят фисколтурник в старческия дом пробвай се шегувамсе!
Я кажете някой чувал ли е да се продава Пунто до към 2 000 лв - външния вид не е особено важен , но да е технически добре Че една девойка си търси за първа кола такова :D
Я кажете някой чувал ли е да се продава Пунто до към 2 000 лв - външния вид не е особено важен , но да е технически добре Че една девойка си търси за първа кола такова :D
ако даде 3 ще и дам моето пук ако намери някой друго я вкарвай в форума и да житка по збирки
Предложи и онова английското, че поне е нова година на добра цена. Хващаш я после да си намери едно табло, малко рейка и някой мармот да го напъха тва всичкото вътре ако не да си кара в лявото платно :D
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар