да нещо такова.абе ти що си се объркал с август месец.нали за тая събота говорим ще ни е удобно да ни чакаш някаде на входа на габрово и да се водим нататъка. то и ние няма да спим повечето тей че да не те бърка.който както може реално погледнато
uBoy: 42*51’35 N / 25*12.17 E ето това е имам аз виж провери и виж така ли е!най добре колегата да ни чака на входа на габрово. кой му е записал ГСМ-а ??? и като наближим да звънкаме и да се разбираме каде 6те е то4но ако има вазможност де пък ние няма как да не видим бялата точилка
ако е по айпи тря само да си ресна модема а за колегата от Габрово най добре да се чакаме или на Лукойла преди Капитан Дядо Никила ,че имаа доста голям паркинк или в началото на Габрово преди краговото срещо Тоюотата мисля че имаше един паркинг ?
Аз като гледам за люляците пътя се минава по този обиколния в дясно преди габрово, дето продължава за Шипка, така че трябва да се чакаме преди входа на ГБ.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Ванка това е транзитния път мн е гаден .... !!! по добре да миним през Габрово по барзо ша миним ие по добре ... аи може да се фани някои кам колоната ... аи да ни видят че сме много, едини и Прости "е поне аз "
Ами предлагам да ви чакам преди да влезете в габрово и да ви водя до люляците то ще трябва някаде кадето има мястоаз се сетих каде, но немога да ви обяснясамо трябва да тръгнете и да ми са обадитеаз ще ви чакам на главния път
а така , ще правим яката колоната ми се струва Роска ти ще идваш ли с бравока последно, айде че да удариш по някой прекъсвач пред хотела да покажем Търново пауър
uBoy: 42*51’35 N / 25*12.17 E ето това е имам аз виж провери и виж така ли е!най добре колегата да ни чака на входа на габрово. кой му е записал ГСМ-а ??? и като наближим да звънкаме и да се разбираме каде 6те е то4но ако има вазможност де пък ние няма как да не видим бялата точилка
мерси уж съм там :D 2 GPS-a сме , отделно и колегата от Габрово ще ни води .. остава и да се изгубим ! :D
мерси уж съм там :D 2 GPS-a сме , отделно и колегата от Габрово ще ни води .. остава и да се изгубим ! :D
вие все едно ще търсите път до луната, баси. като тръгнете, все ще го намерите.имам срок до неделя за една поръчка, иначе можеше да дойда и азприятно изкарване
Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар