Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да нещо такова.абе ти що си се объркал с август месец.нали за тая събота говорим ще ни е удобно да ни чакаш някаде на входа на габрово и да се водим нататъка. то и ние няма да спим повечето тей че да не те бърка.който както може реално погледнато
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

uBoy: 42*51’35 N / 25*12.17 E ето това е имам аз виж провери и виж така ли е!най добре колегата да ни чака на входа на габрово. кой му е записал ГСМ-а ??? и като наближим да звънкаме и да се разбираме каде 6те е то4но ако има вазможност де пък ние няма как да не видим бялата точилка

Коментар

ако е по айпи тря само да си ресна модема а за колегата от Габрово най добре да се чакаме или на Лукойла преди Капитан Дядо Никила ,че имаа доста голям паркинк или в началото на Габрово преди краговото срещо Тоюотата мисля че имаше един паркинг ?
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Аз като гледам за люляците пътя се минава по този обиколния в дясно преди габрово, дето продължава за Шипка, така че трябва да се чакаме преди входа на ГБ.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Решавайте кой къде как и защо.15:00ч. най-рано ще гледам да дойда. Предплагам до 15:30 ще се появя!

Коментар

Ванка това е транзитния път мн е гаден .... !!! по добре да миним през Габрово по барзо ша миним ие по добре ... аи може да се фани някои кам колоната ... аи да ни видят че сме много, едини и Прости "е поне аз "
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

dobo брат ти намери ли отговор на моя въпрос .. ?! :P
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ами предлагам да ви чакам преди да влезете в габрово и да ви водя до люляците то ще трябва някаде кадето има мястоаз се сетих каде, но немога да ви обяснясамо трябва да тръгнете и да ми са обадитеаз ще ви чакам на главния път
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

добре няма проблеми ... аз съм ти записал номера на ГСМ-а . тей че ще се чуем ...

Коментар

е браво бе колеги ами и ние от стара загора да се присъйдим към вас ще се разберем и ще пишем
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Хайде, че не остана де

Коментар

а така , ще правим яката колоната ми се струва Роска ти ще идваш ли с бравока последно, айде че да удариш по някой прекъсвач пред хотела да покажем Търново пауър

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            uBoy: 42*51’35 N / 25*12.17 E ето това е имам аз виж провери и виж така ли е!най добре колегата да ни чака на входа на габрово. кой му е записал ГСМ-а ??? и като наближим да звънкаме и да се разбираме каде 6те е то4но ако има вазможност де пък ние няма как да не видим бялата точилка
                            мерси уж съм там :D 2 GPS-a сме , отделно и колегата от Габрово ще ни води .. остава и да се изгубим ! :D
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ами предполагам но незнам не зависи от мен .. .. ако ме спонсорират ще дойда ако ли не ще съм пасажер
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

uBoy написа:
                                JacK`DanielS написа:
                                мерси уж съм там :D 2 GPS-a сме , отделно и колегата от Габрово ще ни води .. остава и да се изгубим ! :D
                                вие все едно ще търсите път до луната, баси. като тръгнете, все ще го намерите.имам срок до неделя за една поръчка, иначе можеше да дойда и азприятно изкарване
                                Alfa 147 JTD 115 hp
                                ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Working...
                                X