Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Роска, какво стана ? оня взе ли джантарите ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

таман неска взех леф от тях сега чакам утре да дойдат другите .. но ще трябват болтове . става дълга и широка .. :P
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ще се събираме ли в Четвъртък да се разбираме за Люляците?21:00ч.?

Коментар

аз съм навиак

Коментар

coolboby написа:
            Ние с Иво ще пием тоник.При мен има още 2 свободни места. За сега съм аз(шофьор) и Тедо масажер и спонсор на мироприятието Паралеса, забравих ти името..та...ще караме спокойно, едва ли някой иска да се пребие като куче, както стана с колегата от Ст.Загора.Давайте да се организираме, кой с какво и с кого ще пътува и кой при кого ще спи, че да ви вземам жените Съвсем сериозно, дайте да спретнем една среща в Четвъртък и да го измислим, че записването е до края на месеца, а време никак няма.
            за четвъртък съгласен хубаво е да се съберем и да обсъдим какво ще правим...името ми,споко,аз на половината колеги тук им забравям имената Христо съм,инъче Ицо за кратко
            ex.Мареа ТД100

Коментар

колеги искам да ви питам .. нали сега си вземам джанти 4по100 .. а трябва да са 4по 98 .. ? мога да сложя старите болтове и да разтържя дупките на струг с по 1 мм на джантите ?!?! или няма да стане . ? че не ми се дават 80 лв за болтове .. ?

Коментар

ей какво направих с лепенката
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Болтовете не са толкова скъпи, потърси такива с конусовидна глава, би трябвало да стане с тях, горе на моргата с/у СБА в гумаджийницата трябва да имат и ги дават по 50ст.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                    Болтовете не са толкова скъпи, потърси такива с конусовидна глава, би трябвало да стане с тях, горе на моргата с/у СБА в гумаджийницата трябва да имат и ги дават по 50ст.
                    брат днес съм обиколил почти вс гумаджииници и автоморги в лясковец горна , шереметя и на ЦБА ходих и нямаше единственото място което имаше беше в горна при чомака .. 4лв на парче и срещу техномаркета гумаджиницата .. на 5 лв парчето .. кви 50 ст те ако бяха толкова ..охоуу .. мисля си ако ги разстържя с по 1мм дупките няма ли да стане .?! че на майка ми приателя с това се занимава . ?! ако не да ходя да търся тоя "завод " дето го няма в долна оряховица .. ,ма** им пиана !

Коментар

Как бе , имаше завод в Долна http://www.etebg.com/autospares/index.htmlТам бяха по 3.50 лв май , ама бензин до там и става една ....
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

бе ти от обикаляне бензина ще ти стъпи колкото цената на болтовете В Долна завода мога да ти го обясня къде се намира,ако желаеш...все пак съм от там на влизане в долна след първата бензиностанция вдясно е завода,вижда се лесно аз за друг завод не се сещам,макар,че като гледам сайта им нещо ми се види,че не е той а и както вече ти казаха,като си сметнеш и горивото до там и то идва същото...
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

някаде в някой онлайн магазин гледал ли си ? защото аз мернах това http://www.margel.info/lang_bg/news.php?id=105 не са такива каквито търсиш, но ако искасх виж в тоя сайт , прати им майл със запитване за твоите болтове Ицо изкривил си го защотото си се водил по линията отдолу а тя е леко изкривена но караи :0 не се забелязва

Коментар

paralesa написа:
                            ей какво направих с лепенката
                            Мале брат отиваш утре при на SilenceR работата и им казваш как, че той ти го е залепил и искаш нов надпис да ти направят и те да ти го залепят :P :P :P :D :D :D :D

Коментар

Ицо, преди час-два те мернах по бул.България..излизах от улицата на Мазна Муцка да се включа към бул.България!

Коментар

Нищо не казахте за Четвъртък!

Коментар

Working...
                                X