Роска, какво стана ? оня взе ли джантарите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Ние с Иво ще пием тоник.При мен има още 2 свободни места. За сега съм аз(шофьор) и Тедо масажер и спонсор на мироприятиетоПаралеса, забравих ти името..та...ще караме спокойно, едва ли някой иска да се пребие като куче, както стана с колегата от Ст.Загора.Давайте да се организираме, кой с какво и с кого ще пътува и кой при кого ще спи, че да ви вземам жените
Съвсем сериозно, дайте да спретнем една среща в Четвъртък и да го измислим, че записването е до края на месеца, а време никак няма.
хубаво е да се съберем и да обсъдим какво ще правим...името ми,споко,аз на половината колеги тук им забравям имената
Христо съм,инъче Ицо за кратко
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
van_dal написа:Болтовете не са толкова скъпи, потърси такива с конусовидна глава, би трябвало да стане с тях, горе на моргата с/у СБА в гумаджийницата трябва да имат и ги дават по 50ст.те ако бяха толкова ..охоуу .. мисля си ако ги разстържя с по 1мм дупките няма ли да стане .?! че на майка ми приателя с това се занимава . ?! ако не да ходя да търся тоя "завод " дето го няма в долна оряховица .. ,ма** им пиана !
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Как бе , имаше завод в Долнаhttp://www.etebg.com/autospares/index.htmlТам бяха по 3.50 лв май , ама бензин до там и става една ....
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
бе ти от обикаляне бензина ще ти стъпи колкото цената на болтоветеВ Долна завода мога да ти го обясня къде се намира,ако желаеш...все пак съм от там
на влизане в долна след първата бензиностанция вдясно е завода,вижда се лесно
аз за друг завод не се сещам,макар,че като гледам сайта им нещо ми се види,че не е той
а и както вече ти казаха,като си сметнеш и горивото до там и то идва същото...
ex.Мареа ТД100
Коментар
-
някаде в някой онлайн магазин гледал ли си ? защото аз мернах това http://www.margel.info/lang_bg/news.php?id=105 не са такива каквито търсиш, но ако искасх виж в тоя сайт , прати им майл със запитване за твоите болтовеИцо
изкривил си го защотото си се водил по линията отдолу а тя е леко изкривена
но караи :0 не се забелязва
Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар